AW Poll: lezers erg verdeeld over snelladen van hun smartphone

AW Poll: lezers erg verdeeld over snelladen van hun smartphone

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Een iets grotere meerderheid van onze lezers vindt het supersnel kunnen opladen van hun telefoon niet zo belangrijk. 54 procent zegt dat supersnel laden geen belangrijk aspect is van de smartphone, versus 43 procent procent die het wel belangrijk vindt. Dat houdt nog een kleine 3 procent over die er een andere mening over hebben.

Snelladen

Als je lekker je huis aan het opruimen bent met muziek aan op je telefoon en ineens appt een vriendin dat ze met je naar de bios wil over een kwartier, dan is heel snel kunnen opladen wel een voordeel. Je hebt je telefoon misschien wel nodig om je bioscoop-abonnement op te laten zien en na al dat muziek afspelen zal de batterij achteruit gehold zijn. Dan is een telefoon die in 10 minuten oplaadt in plaats van 20 wel erg handig.

Maar ja, als je niet zo vaak in die situatie komt, omdat je bijvoorbeeld altijd wel checkt dat je telefoon niet onder de 20 procent gaat, dan is die tien minuten verschil in oplaadtijd natuurlijk niets. Dat geldt bijvoorbeeld greetjanlans, die bovendien wel een heel duurzame manier gebruikt om zijn telefoon op te laden: “Ik neem altijd de tijd met medewerking van de zonnepanelen.”

AW Poll: lezers erg verdeeld over snelladen van hun smartphone

Verplicht

pintoil denkt daar heel anders over: “Super Rapid charging is gewoon verplicht. Ik hebt net een 65w Gan charger van het merk Baseus gekocht.” Verplicht zelfs! Andre.c.groeneveld zou liever zien dat iets anders verplicht is: “Snel laden is niet nodig als je maar makkelijk een hele dag met een lading zou kunnen doen.” Die zou dus liever zien dat de batterijen zelf worden aangepast, in plaats van de snelheid in opladen.

Theo_de_Ripper vindt het niet zozeer fijn doordat hij misschien snel weg moet en dan snel wil kunnen opladen, het bevalt hem vooral dat het niet meer een hele nacht in beslag neemt: “Ik zal niet meer terug willen naar langzaam opladen. Eindelijk is het niet meer nodig om m'n telefoon s nachts aan de lader te leggen en geen stress meer om een bijna lege accu.”

Gerelateerde artikelen

AW Poll

Snelladen of iets minder snelladen: het is in ieder geval indrukwekkend dat we nu met raketsnelheid kunnen laden mocht dat toch nodig zijn, al is het ook belangrijk om de batterijslijtage in de gaten te houden.

Dank voor het meedoen aan de poll en tot volgende week!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk