AW Poll: welke navigatie-app gebruik jij?

AW Poll: welke navigatie-app gebruik jij?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er zijn zoveel uitstekende navigatie-apps voor Android naast Google Maps, dat is voorgeïnstalleerd op telefoons. In deze poll onderzoeken we welke apps het vaakst worden gebruikt. Is Maps misschien minder populair dan we denken?

Populairste navigatie-apps

Hoewel Google Maps een erg complete apps is die op elke Android-telefoon is geïnstalleerd, hebben gebruikers in de Play Store de keuze uit tal van uitstekende navigatie-apps. Waze, een andere app van Google, vormde bijvoorbeeld een bron van inspiratie voor veel van Maps' nieuwere functies. Waze heeft ook nog steeds een sterke community die alle soorten van problemen onderweg meldt. Daarnaast is de app sterk wat betreft personalisatie.

Dan is er nog Microsoft dat uitpakt met het uitstekende HERE WeGo. Dat is een prima Maps-alternatief dat sterk is met zijn offline kaarten. Sygic is nog zo'n bekend alternatief dat vooral uitpakt met een rijk pakket van functies. Sygic kan bijvoorbeeld als een tweede scherm dienen voor navigatie met Android Auto. Dat is een unieke functie die je bij geen enkele andere navigatie-app vindt.

AW Poll

Op basis van cijfers van data.ai over het aantal downloads en actieve gebruikers, hebben we een lijst samengesteld met populaire navigatie-apps. Stem op de app die jij het vaakste gebruikt en zo ontdekken we welke apps het meeste worden gebruikt door de lezers van Androidworld. Wat is jouw favoriete app en waarom? Leg het uit in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven over de laatste polls van Androidworld? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk