AW Poll: omgekeerd draadloos laden, gebruiken jullie dat?

AW Poll: omgekeerd draadloos laden, gebruiken jullie dat?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Veel telefoons zijn voorzien van omgekeerd draadloos laden. Met deze functie kan je andere apparaten opladen met je telefoon. Wij zijn benieuwd of het veel gebruikt wordt, dus laat je stem achter in de nieuwe AW Poll.

Wat is omgekeerd draadloos laden?

Reverse wireless charging of omgekeerd draadloos opladen is een techniek die veel smartphones op de specificatielijst hebben staan. Met omgekeerd draadloos laden kun je compatibele oortjes, horloges, telefoons en meer opladen via de batterij van je telefoon.

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is de functie op je smartphone te activeren. Daarna verandert de achterkant van je smartphone in een draadloos oplaadstation. Op deze manier accessoires opladen gaat over het algemeen niet erg snel, maar wellicht is het net genoeg om met je oordopjes weer een uurtje muziek te kunnen luisteren in de trein. Let wel, de accu van je telefoon gaat met omgekeerd draadloos laden sneller leeg. Gebruik de functie dus alleen als je geen oplader bij de hand hebt.

AW Poll

Gebruiken Androidworldlezers omgekeerd draadloos laden eigenlijk wel? Dat is wat we willen ontdekken in onze nieuwe AW Poll. Dus laat het ons weten door te stemmen in deze poll laat een reactie achter in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk