AW Poll: Stem op de smartphone van het jaar 2022

AW Poll: Stem op de smartphone van het jaar 2022

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In de komende dagen zul je veel toplijstjes en interessante jaaroverzichten op Androidworld tegenkomen. Toch willen we allereerst beginnen met jullie. Jullie mening is namelijk van het grootste belang! Wij willen graag weten wat jullie de beste smartphone van 2022 vonden. Stem nu in de spiksplinternieuwe AW Poll!

AW Poll

Er zijn in 2022 veel smartphones aangekondigd, maar we hebben voor het gemak een overzicht gemaakt van de populairste smartphones die dit jaar zijn uitgebracht. Je vindt in de lijst topsmartphones zoals de Google Pixel 7 Pro en Samsung Galaxy Z Fold 4, maar ook de Galaxy A13 en de Nothing Phone (1) krijgen als een plekje in de poll.

Wij zijn benieuwd welke van deze smartphones jouw favoriet is? Laat het hieronder weten in de poll en geef in de reacties aan waarom dit zo is. We laten deze poll staan tot en met volgende week dinsdag en zullen dan de winnaar bekend maken. Stem nu op jouw favoriete telefoon van 2022!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk