AW Poll: welke Galaxy Unpacked aankondiging sprak jullie het meeste aan?

AW Poll: welke Galaxy Unpacked aankondiging sprak jullie het meeste aan?

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

We komen zojuist uit een ‘Galaxy far far away’. In dit sterrenstel zijn vanavond drie nieuwe smartphones aangekondigd: de Galaxy S23, de S23 Plus en de Galaxy S23 Ultra. Welke van deze toestellen is jouw favoriet? Laat het weten in onze poll.

Nieuwe Galaxy S23-serie

Samsung heeft vanavond de Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus en de Galaxy S23 Ultra officieel aangekondigd. De smartphones komen met bescheiden upgrades en zijn slechts op een aantal vlakken verbeterd ten opzichte van hun voorgangers.

Helaas zijn de adviesprijzen de grootste verandering, de vanaf prijzen zijn namelijk aanzienlijk gestegen. We zijn wel benieuwd naar wat jouw favoriete S23-toestel is en of je overweegt om er eentje aan te schaffen.

Alles over de Samsung Galaxy S23-serie

Gerelateerde artikelen

AW Poll

Het woord is dus aan jullie: Welke Galaxy S23-smartphone is jouw favoriet? Laat het in onze poll weten en geef in de comments aan waarom deze jouw favoriet is, vinden we leuk!

De Galaxy S23 Ultra in de kleur Green

De Galaxy S23 Ultra in de kleur Green

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk