Bedankt en gelukkig nieuwjaar namens Androidworld!

Bedankt en gelukkig nieuwjaar namens Androidworld!

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Gelukkig nieuwjaar! 2023 is gearriveerd. We kunnen niet meer terug naar 2022: we gaan het nu doen met 2023. Het Chinese jaar van het konijn. Nou oke, vooruit, nog een kleine terugblik naar 2022.

Van 2022 naar 2023

In 2020 en 2021 zaten we nog vol in de coronapandemie, maar in 2022 kwamen we daar een klein beetje uit. We konden weer reizen, de mondkapjes hoefden op een gegeven moment niet meer en dat was allemaal best wennen. Het is nog steeds verstandig om regelmatig je handen te wassen en vooral niet zomaar in het rond te niezen, dus die twee 'maatregelen' houden we er wel liever in., zeker zo eind 2022, wanneer veel mensen kampen met de griep, hevige verkoudheid of -ja zeker wel- corona.

Als Androidworld konden we merken dat de wereld weer een beetje openging in 2022. We gingen naar Londen om meer te horen over de plannen van OnePlus en zijn besturingssysteem, een stad waar we eerder waren dit jaar, namelijk voor de nieuwe vouwbare telefoon van Samsung. Daarnaast gingen we naar Milaan om te zien wat de nieuwe Motorola-telefoons inhielden en bekeken we op IFA in Berlijn wat Huawei zoal aankondigde. Geheel volgens traditie eindigden we het jaar met onze beroemde adventkalender, waarbij Dimitry weer enorm zijn best heeft gedaan om leuke prijzen én vragen te bedenken.

Waar we in 2021 afscheid namen van een collega, bleef het team in 2022 sterk met Claudia, Sebastien, Jelle en Laura. Maar we doen het niet alleen: we kregen de ene na de andere toptip van lezers toegestuurd. Updates, vragen: vanalles en nogwat kwam voorbij. We hebben daar heel veel aan gehad, bedankt!

Het beste van 2022

Terwijl Dim in december kerstman speelde, dacht de rest na over zijn favorieten en minder favorieten van het jaar. We keken welke budgetsmartphones we het beste vonden, welke midrange-toestellen jullie zeker moeten overwegen en welke paradepaardjes van vlaggenschepen er in 2022 zijn langsgevaren. Redacteurs hebben ook zo hun persoonlijke favorieten en ook die werden gedeeld , namelijk in het Editor's Choice-artikel. Liever een wearable? Ook die waren er volop in 2022: dit zijn onze favoriete smartwatches van het jaar. Daarnaast moeten we concluderen dat er ook veel teleurstellingen waren in 2022. Niet alleen de energieprijzen en de uiterst slechte manier waarop mensen en landen met elkaar om kunnen gaan: ook in de techwereld werden er aardig wat hobbelige wegen genomen. Je leest er alles over in ons teleurstellingen-artikel.

Gerelateerde artikelen

Heel erg bedankt en een gelukkig nieuwjaar!

Zonder jullie waren wij er niet en daarom zeggen we: bedankt! Bedankt voor het reageren, voor het lezen, voor het e-mailen, voor het Telegrammen, voor het delen en voor de tips. Bedankt voor het invullen van de poll, het gebruiken van onze app en het weggeven van duimpjes. We hebben ervan genoten in 2022 en we zijn van plan om dat deel van 2022 wél dunnetjes over te doen in 2023. Hopelijk verbaast de techwereld ons in 2023 met geweldige nieuwe uitvindingen, groot en klein.

We wensen je namens iedereen bij Androidworld een geweldig nieuwjaar toe: dat je wensen maar mogen uitkomen in 2023.

Afbeeldingsbron: Unsplash.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk