Disney+ vanaf september in België verkrijgbaar

Disney+ vanaf september in België verkrijgbaar

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Disney+-streamingsdienst

Toen Disney aankondigde met zijn eigen streamingsdienst te komen, hoopte men dat België terecht zou komen in de eerste lanceringsfase van Disney+. In de eerste fase mocht België helaas niet deelnemen aan de uitrol van de streamingsdienst, terwijl de dienst wel in Nederland werd uitgerold. Sindsdien bleef het stil vanuit Disney; er werd wel een belofte gemaakt voor een ‘lancering in de zomer’, details over de voortgang van de uitrol bleven echter uit. Via Twitter liet Disney weten in september de dienst te lanceren in België. Hoewel het niet zo voelt, houdt het daarmee vast aan zijn lancering in de zomer.

Disney+ zal officieel vanaf september in België beschikbaar komen

Er wordt nog altijd niet gesproken over een exacte lanceringsdatum. Een lancering in september kan dus in de breedste zin van het woord worden opgevat. Disney zou de streamingsdienst per de eerste van de maand kunnen lanceren, maar kan daar ook mee wachten tot 21 september - het einde van de zomer. Over de prijzen van de dienst zijn tevens geen details bekendgemaakt. Wereldwijd houdt Disney vast aan een abonnementsprijs van 6,99 euro per maand, of 69,99 euro per jaar - indien je een jaarabonnement afsluit. Daarmee kan je streamen op vier apparaten, met een maximale resolutie van 4K.

[readmore articles="204732,198849"]

Disney, Star Wars en Marvel

Klanten die zich abonneren op Disney+ krijgen toegang tot het volledige aanbod van films en series die gemaakt zijn door Disney, de makers van Star Wars of van Marvel. National Geographic-series worden tevens aangeboden in de streamingsdienst, gezien deze zender onderdeel is van The Walt Disney Company. Het aanbod van Disney+ in België zal blijken na de lancering in september. Disney wist de streamingsdienst tot een groot succes om te vormen; de streamingsdienst heeft wereldwijd, sinds de officiële introductie in november, meer dan 54 miljoen betalende abonnees.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk