Heb jij deze griezelige easter egg in Google al gezien?

Heb jij deze griezelige easter egg in Google al gezien?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Wie in Google zoekt naar de hitserie The Last of Us, komt een wel heel enge easter egg tegen. Het gaat om niets minder dan de gevaarlijke schimmel uit de serie, die plotseling jouw smartphonescherm over neemt. We leggen uit hoe je deze easter egg te zien krijgt.

The Last of US easter egg in Google

HBO Max heeft na House of The Dragon een nieuwe hitserie te pakken. De populaire videogamereeks The Last of Us is een groot succes, al na twee afleveringen. Onze collega's van IGN Benelux worden ook heel enthousiast van de nieuwe serie, dat blijkt uit hun review.

En ook bij Google werken schijnbaar fans van de reeks, want er is alvast een easter egg te zien in de zoekresultaten. Als je de tv-serie The Last of Us opzoekt (via deze link) dan verschijnt onderaan in beeld een knop met de afbeelding van een paddenstoel. Als je daarop drukt, dan zie je voor je ogen op beeld een schimmel groeien. Dat is natuurlijk een verwijzing naar de dodelijke en parasitaire schimmel die de mensheid teistert in de serie.

Gelukkig kan je de schimmel weer eenvoudig wegklikken, in tegenstelling tot de intense strijd die in de serie wordt gevoerd. Daarna kan je de easter egg ook delen met vrienden die al naar The Last of Us hebben gekeken. De easter egg werkt zowel op desktop als mobiel.

Hier gaat de serie over

The Last of Us volgt het verhaal van een gelijknamige videogamereeks, die erg populair is bij gamers. De wereld is in de greep van een schimmel die mensen omvormt to wrede monsters. Joel en Ellie, de hoofdpersonages, proberen zichzelf in veiligheid te brengen. De rollen worden gespeeld door Pedro Pacal - ook bekend van de Star Wars-reeks The Mandalorian - en Bella Ramsey.

Je leest er meer over in Nieuw Deze Week. Heb jij de eerste afleveringen van The Last of Us al bekeken? Laat het ons weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk