Films en series die je nu kunt kijken (week 17)

Films en series die je nu kunt kijken (week 17)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Onze zustersite IGN Benelux heeft weer een mooi overzicht gemaakt van de beste films en series die je nu kunt kijken. Daarnaast hebben ze een overzicht van voor je klaargezet van games die nu in de aanbieding zijn. Bekijk de video en het overzicht hier.

Films en series die je nu kunt kijken

IGN heeft deze voor week weer een aantal mooie series en een topfilms als aanraders voor je klaargezet. Ideaal om jouw week nog iets leuker te maken! Bekijk ze allemaal in de video hieronder.

Games in de aanbieding

IGN checkt ook regelmatig de beste aanbiedingen voor Steam-, Nintendo Switch-, PS5- Xbox-games. Bekijk het overzicht van week 17 hier.

Meer nieuw deze week!

Ben je op zoek naar nog meer nieuwe films, series en muziek op alle streamingplatformen? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Disney+, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Films en series die je nu kunt kijken (week 17)

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk