IKEA en Sonos stellen nieuwe SYMFONISK-tafellamp en speaker voor

IKEA en Sonos stellen nieuwe SYMFONISK-tafellamp en speaker voor

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Sonos en IKEA slaan opnieuw de handen ineen voor een product. Er is een nieuwe SYMFONISK-tafellamp aangekondigd die ook dienst doet als een wifi-speaker. De nieuwe Symfonisk is vanaf half november te koop in IKEA-winkels en vanaf 159 euro.

IKEA SYMFONISK

IKEA en Sonos komen met een nieuw generatie van de SYMFONISK: een tafellamp en wifi-speaker ineen. Dit keer zijn er meer mogelijkheden om te personaliseren dan bij de eerste variant. De voet en de lampenkap van de speaker zijn nu los verkrijgbaar, waardoor je verschillende combinaties kan maken. De voet is verkrijgbaar in wit en zwart en de kap in textiel en glas - allebei ook in wit en zwart.

De SYMFONISK is volledig geïntegreerd in het Sonos-ecosysteem. Dat wil zeggen dat je hem met andere speakers van Sonos kan verbinden via de Sonos-app, of je kan hem ook in zijn eentje gebruiken. De luidspreker past zijn geluid in elke ruimte aan. Je kan de SYMFONISK daarnaast verbinden met IKEA's Home Smart-app.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

IKEA en Sonos stellen nieuwe SYMFONISK-tafellamp en speaker voor

De lampenkappen van de SYMFONISK verspreiden warm en diffuus licht. De nieuwe tafellamp heeft een grote fitting (E27) zodat je nog meer kan variëren met de sterkte en de kleuren van het licht. Net als bij de vorige generatie komt de SYMFONISK zonder microfoon, en hij kan dus niet als smartspeaker werken.

Prijzen en beschikbaarheid

De lampenvoet met wifi-speaker is te koop vanaf 129 euro. Je kan vervolgens kiezen uit de glazen lampenkap of een stoffen exemplaar. Ze kosten respectievelijk 30 en 20 euro. De SYMFONISK is vanaf januari 2022 in IKEA-winkels te vinden en op de webshop.

Recent lanceerde IKEA een draadloze oplader die je onzichtbaar onder een tafel of bureau kan plaatsen. Er kwam ook een schilderlijst die als wifi-speaker werkt. Wat vind jij van de nieuwe SYMFONISK-producten? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk