Dit zijn must-see series uit 2022 om te bingen

Dit zijn must-see series uit 2022 om te bingen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Onze collega's van IGN hebben een selectie gemaakt aan originele nieuwe series die dit jaar hun eerste seizoen hebben gehad. Allemaal hoogtepunten die zeker de moeite waard zijn om te kijken.

Bingemarathon 2022

Veel mensen genieten momenteel van een welverdiende kerstvakantie. Tel daar het regenachtige weer bij op en je hebt de perfecte situatie om nieuwe series te kijken. Heb je even geen inspiratie om iets uit te zoeken in het veel te grote aanbod op streamingdiensten? In deze video vind je de must-see series die in 2022 op Disney+, HBO Max, Netflix, en Apple TV+ verschenen.

Nieuwe films en series

We geven je elke vrijdag een greep uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten in ons Nieuw Deze Week-rubriek, maar er is uiteraard nog veel meer nieuws om te kijken. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op verschillende streamingdiensten.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk