Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 10)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 10)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Netflix

Luther: The Fallen Sun

De briljante Londense rechercheur John Luther kan een onopgeloste moord niet uit zijn hoofd zetten en ontsnapt uit de gevangenis om een sadistische seriemoordenaar op te sporen.

Luther: The Fallen Sun kijken

Outlast (S01)

In de woeste natuur van Alaska strijden 16 survivalisten om een enorme geldprijs. Deze eenzame wolven moeten echter deel uitmaken van een team om te kunnen winnen.

Outlast kijken

Disney+

Unprisoned (S01)

Unprisoned is een komediedrama waarin het leven van een alleenstaande moeder, die een perfectionistische relatie-/levenscoach is, op zijn kop wordt gezet wanneer haar drugsdealende vader na 17 jaar uit de gevangenis vrijkomt en bij haar intrekt.

Unprisoned kijken

Marvel's Cloak & Dagger (S01)

Het leven van Tyrone en Tandy wordt verwoest door een gebeurtenis in hun jeugd. Als ze elkaar jaren later ontmoeten, ontdekken ze dat ze de kracht van duisternis en licht bezitten. Hoop & Vrees. Cloak & Dagger.

Marvel's Cloak & Dagger kijken

Amazon Prime Video

The Son

Peters drukke leven met zijn nieuwe partner Beth en hun baby wordt op de kop gezet wanneer zijn ex-vrouw Kate opduikt met hun sombere tienerzoon Nicholas. Peter wil er alles aan doen een betere vader te zijn dan zijn eigen vader was.

The Son kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk