Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 12)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 12)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Netflix

The Night Agent (S01)

Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.

The Night Agent kijken

Johnny

Na een gerechtelijke uitspraak moet een ex-crimineel aan het werk in een hospice waar hij een sympathieke priester ontmoet die zijn leven verandert.

Johnny kijken

I am Georgina (S02)

Maak kennis met Georgina Rodríguez: moeder, influencer, zakenvrouw en partner van Cristiano Ronaldo, in dit emotionele en diepgaande portret van haar dagelijkse leven.

I am Georgina kijken

Disney+

Ringo, gloria y muerte (S01)

Na een reeks wurgcontracten arriveert de beste zwaargewicht bokser van Argentinië, Oscar ‘Ringo’ Bonavena in 1976 in Nevada, waar hij zijn carrière nieuw leven wil inblazen. Zonder het te beseffen, raakt Ringo betrokken bij de criminele praktijken van Joe Conforte, die hem een zonnige toekomst belooft. Van die toekomst komt echter niets terecht, net zo min als van de beloofde revanche op Ali, aangezien Ringo drie maanden later dood zou worden aangetroffen.

Ringo, gloria y muerte kijken

Amazon Prime Video

Perfect Addiction

Een succesvolle bokstrainer ontdekt dat haar vriend, een regerend kampioen, haar bedriegt met haar eigen zus. Ze zint op wraak door de enige man te trainen die hem kan onttronen: zijn aartsvijand Kayden.

Perfect Addiction kijken

REGGIE

Een van de eerste en meest invloedrijke megasterren in de sport, de geliefde honkbalicoon en vijfvoudig World Series-kampioen Reggie Jackson kijkt terug op zijn nalatenschap als baanbrekende zwarte sporter die vecht voor waardigheid, respect en een plek aan de tafel in deze intieme en onthullende nieuwe documentaire die zijn leven en grensverleggende carrière verkent.

REGGIE kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk