Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 22)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 22)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series en documentaires, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, en meer op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Netflix

Surviving Summer (S01)

Een rebelse tiener uit New York wordt van school gestuurd en verbannen naar Australië. Daar zorgt ze voor opschudding in de vriendenkring van een jonge surfer.

Surviving Summer kijken

Interceptor

Een luitenant van het leger gebruikt haar jarenlange tactische training om de mensheid te redden van zestien kernraketten die in de VS zijn gelanceerd, terwijl een gewelddadige gecoördineerde aanval tegelijkertijd haar afgelegen raketonderscheppingsstation bedreigt.

Interceptor kijken

Queen of the South (S05)

Teresa wordt gedwongen te werken voor een drugskartel dat haar vriend heeft vermoord. Met haar levenservaring, een vriend en een mysterieus notitieblok moet ze overleven.

Queen of the South kijken

Disney+

Hollywood Stargirl

Stargirl Caraway reist van Mica naar een grotere wereld van muziek, dromen en mogelijkheden.

Hollywood Stargirl kijken

Amazon Prime Video

The Boys (S03E01-E03)

THE BOYS is een oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden, zo populair als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en aanbeden als goden, hun superkrachten misbruiken, in plaats van er iets goeds mee doen. De machtelozen nemen het op tegen de supermachtigen. The Boys maken een heroïsche tocht om de waarheid bloot te leggen over 'The Seven' en de steun die ze van Vought krijgen.

The Boys kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk