Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 23)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 23)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series en documentaires, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, en meer op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Netflix

Peaky Blinders (S06)

Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

Peaky Blinders kijken

Ben & Jody

In dit verhaal werken twee beste vrienden samen met de dorpsbewoners om zich te verzetten tegen de verraderlijke, illegale houthakkers die hun land proberen af te pakken.

Ben & Jody kijken

#Anne Frank Parallel Stories

In deze aangrijpende documentaire van Oscar-winnares Helen Mirren wordt Anne Franks verhaal verteld op basis van haar dagboek, naast dat van vijf Holocaust-overlevenden.

#Anne Frank Parallel Stories kijken

Disney+

Mirage (S01)

Claire begint opnieuw in Abu Dhabi met haar zoon Zack en echtgenoot Lukas. Haar nieuwe leven als expat verandert volledig als ze ontdekt dat haar overleden echtgenoot nog leeft. Terwijl heden en verleden met elkaar botsen, begint Claire aan een missie van leven of dood. Een missie waarin ze moet chanteren, saboteren en de mensen van wie ze het meeste houdt moet voorliegen.

Mirage kijken

Amazon Prime Video

Fairfax (S02)

Fairfax is een Amazon Original geanimeerde komedie serie voor volwassenen die vier beste middelbare school vrienden volgt op hun eindeloze zoektocht naar bekendheid op Fairfax Avenue in Los Angeles- het hart van de hypebeast cultuur. De serie gaat over de tijdloze strijd om cooler te zijn dan je bent, om erbij te horen terwijl je opvalt, en hoe het voelt om in de rij te staan voor een paar sneakers die je nooit gaat kop

Fairfax kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk