Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 24)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 24)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series en documentaires, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, en meer op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Netflix

Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet (S01)

Samenzweringen, fraude, geweld, moord – wat in de virtuele wereld begint, kan snel werkelijkheid worden. Internet kent geen grenzen en dat geldt ook voor de gevolgen.

Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet kijken

Spiderhead

In de nabije toekomst krijgen veroordeelden de kans zich aan te bieden als proefpersoon om hun straf te verkorten. Een van deze proefpersonen voor een nieuw geneesmiddel dat gevoelens van liefde kan opwekken, begint zich af te vragen of zijn emoties wel echt zijn.

Spiderhead kijken

Collision

In de loop van één noodlottige dag proberen een corrupte zakenman en zijn echtgenote, een socialite, hun dochter te redden van een beruchte misdaadbaas.

Collision kijken

Disney+

American Crime Story (S03)

Deze dramaserie gaat over het proces tegen O.J. Simpson voor dubbele moord, de 'Rechtszaak van de eeuw', vanuit het perspectief van zowel de aanklager als de verdediging.

American Crime Story kijken

Amazon Prime Video

The Summer I Turned Pretty (S01)

The Summer I Turned Pretty is een drama over meerdere generaties dat draait om een driehoeksverhouding tussen een meisje en twee broers, de steeds veranderende relatie tussen moeders en hun kinderen, en de blijvende kracht van sterke vrouwelijke vriendschap. Het is een coming-of-age-verhaal over eerste liefde, eerste liefdesverdriet, en de magie van die ene perfecte zomer. De Prime Video serie wordt geleid door showrunners Jenny Han, die ook de pilot schreef, en Gabrielle Stanton. Han, Stanton, en Karen Rosenfelt dienen als uitvoerend producenten, samen met Hope Hartman, Mads Hansen, en Nne Ebong voor wiip. De serie is een coproductie van Amazon Studios en wiip.

The Summer I Turned Pretty kijken

The Pogmentary (S01)

Paul Pogba is een sportster, een wereldkampioen voetbal, een iconische Manchester United-speler met een ongewone persoonlijkheid, zowel op als naast het veld. Maar hij komt op een keerpunt in zijn leven. Hij droomt ervan om zijn land te helpen een nieuwe titel te winnen, maar hij zal moeten beslissen of hij wel of niet bij Manchester blijft. Een beslissing die zowel de toekomst van zijn carrière als zijn gezinsleven zal beïnvloeden.

The Pogmentary kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk