Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 25)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 25)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series en documentaires, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, en meer op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Netflix

MAN VS BEE (S01)

Een man raakt in oorlog met een bij terwijl hij in een luxueus landhuis woont. Wie zal winnen, en welke onherstelbare schade zal daarbij worden aangericht?

MAN VS BEE kijken

THE MAN FROM TORONTO

Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.

THE MAN FROM TORONTO kijken

Disney+

DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS

Om een ​​wereld te herstellen waarin alles verandert, zoekt Strange hulp bij zijn bondgenoot Wong, de Sorcerer Supreme, en de machtigste Scarlet Witch van de Avengers, Wanda. Maar er doemt een verschrikkelijke dreiging op over de mensheid en het hele universum die niet langer door hun macht alleen kan worden gedaan. Nog verrassender is dat de grootste bedreiging in het universum precies lijkt op Doctor Strange...

DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS kijken

RISE: A FAMILY OF CHAMPIONS

Het publiek heeft nog niet eerder een verhaal gezien als dat van de familie Antetokounmpo. Nadat ze van Nigeria naar Griekenland zijn geëmigreerd, proberen vader Charles en moeder Vera Antetokounmpo (Dayo Okeniyi en Yetide Badaki) te overleven en voor hun vijf kinderen te zorgen. Dagelijks dreigt het gevaar om het land uitgezet te worden. Ze zijn wanhopig opzoek naar het Griekse staatsburgerschap, maar worden ondermijnd door een systeem dat hen op alle mogelijke manieren tegenwerkt. Terwijl vader en moeder hard werken door souvenirs te verkopen aan toeristen in Athene, spelen de broers Giannis (Uche Agada) en Thanasis (Ral Agada) basketbal in een plaatselijk jeugdteam. Samen met broer Kostas (Jaden Osimuwa) ontdekken zij hun grote talent in deze sport en werken hard om uiteidenlijk atleten van wereldniveau te worden. Met de hulp van een agent gaat Giannis in 2013 de NBA Draft in, een vooruitzicht dat niet alleen zijn leven zal veranderen, maar ook dat van zijn hele familie.

RISE: A FAMILY OF CHAMPIONS kijken

Amazon Prime Video

CHLOE (S01)

Becky woont nog steeds bij haar moeder en werkt als uitzendkracht. Ze vergelijkt zichzelf met de perfecte levens op Instagram en gaat dwangmatig terug naar één account: Dat van Chloe (Gilbert). Becky kijkt obsessief naar haar schijnbaar vlekkeloze leven via sociale media. Maar wanneer Chloe plotseling overlijdt, leidt Becky's behoefte om uit te zoeken hoe en waarom tot het aannemen van een nieuwe identiteit en een "toevallige" ontmoeting met Chloe's beste vriendin, Livia (Bennett-Warner), en infiltreert in Chloe's groep van hechte vrienden. Door haar alter-ego Sasha wordt Becky een krachtige, transgressieve heldin; een populaire, goed verbonden "iemand" met een leven, en liefdes, die veel spannender en verslavender zijn dan de "niemand" die ze is als Becky. De pretentie vertroebelt en verwart echter al snel de werkelijkheid, en Becky dreigt zichzelf volledig te verliezen in het spel dat ze speelt.

CHLOE kijken

KICK LIKE TAYLA

Een ongefilterde blik in het leven van AFLW-speelster en bokskampioene Tayla Harris, die te maken krijgt met publieke en persoonlijke uitdagingen en haar platform ten goede gebruikt.

KICK LIKE TAYLA kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk