Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 38)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 38)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, en series.

Netflix

POKÉMON: THE ARCEUS CHRONICLES (S01)

Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.

POKÉMON: THE ARCEUS CHRONICLES (S01) kijken

SNABBA CASH (S02)

De levens van een ambitieuze zakenvrouw, een charmant bendelid en een tiener met problemen botsen tijdens een wanhopige en sinistere zoektocht naar rijkdom.

SNABBA CASH kijken

Disney+

ANDOR (S01 E01-E03)

Prequel serie van Star Wars' 'Rogue One'. In een tijdperk vol gevaar, bedrog en intriges begint Cassian aan het pad dat voorbestemd is om van hem een held van de Rebellen te maken.

ANDOR kijken

THE KARDASHIANS

De Kardashian-familie komt terug met een gloednieuwe serie, waarbij iedereen een kijkje krijgt in hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie brengen laten de camera's toe om de waarheid aan hun verhalen te geven. Van de intense druk op de schouders met het runnen van miljardenbedrijven tot de hilarische momenten van speeltijd en schoolgaande kinderen. Kijk mee met dit meeslepend en eerlijke verhaal over liefde en leven in de schijnwerpers.

THE KARDASHIANS kijken

Amazon Prime Video

SWIMMING WITH SHARKS (S01)

Als LOU haar stage bij JOYCE begint, lijkt ze op een naïeve nieuwkomer in Hollywood. Maar Lou is al lang geobsedeerd door Joyce en doet er alles aan om dichtbij haar te komen… zelfs moorden.

SWIMMING WITH SHARKS kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk