Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 6)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 6)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van komische films tot spannende series. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Netflix

Bigbug

In 2045 voert AI de meeste menselijke taken uit, zelfs in het huis van de nostalgische Alice. Wanneer robots een coup plegen, doen haar androïden de deuren op slot.

Bigbug kijken

Anne+

Onder druk om haar roman af te maken en om voor haar relatie naar Montreal te verhuizen, zoekt een queer millennial in Amsterdam naar wat ze wil in het leven.

Anne+ kijken

Disney+

Beecham House (S01)

Delhi, 1795. John Beecham, een voormalige soldaat bij de Britse Oost-Indische Compagnie, wil een nieuw leven beginnen. Bij aankomst in het landhuis is het personeel verbijsterd dat hun nieuwe meester samen met zijn baby is gekomen. John is vastberaden om zijn familie in Delhi te herenigen en de identiteit van het jongetje verborgen te houden, maar tegen welke prijs voor hemzelf en zijn geliefden?

Beecham House kijken


Lost Cities With Albert Lin (S01)

Documentairereeks waarin dr. Albert Lin aan de hand van geavanceerde archeologie, prachtig beeldmateriaal en authentiek onderzoek fantastische ontdekkingen doet

Lost Cities With Albert Lin kijken


Amazon Prime Video

The Hating Game

Lucy is vastbesloten professioneel succes te boeken zonder haar ethiek op het spel te zetten. Ze begint aan een meedogenloos één-tegen-één spel tegen haar koelbloedige aartsvijand Joshua, een rivaliteit die wordt gecompliceerd door haar groeiende aantrekkingskracht voor hem

The Hating Game kijken

Rooney

Rooney is een boeiende, filmdocumentaire met ongekende toegang tot het leven en de carrière van een wereldbekende sportster en de beste aanvaller ooit van Engeland. Dit is een bevoorrecht inkijkje in de bliksemsnelle opkomst van Waynes reis, van een nederig begin tot een van de meest iconische namen in de sportwereld.

Rooney kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk