Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 6)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 6)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Netflix

Your Place or Mine 

Wanneer beste vrienden en totale tegenpolen Debbie en Peter een week van huis ruilen, krijgen ze een kijkje in elkaars leven dat de deur naar liefde kan openen.

Your Place or Mine kijken

İyi Adamın 10 Günü

Een advocaat die privédetective wordt, neemt een zaak van een vermist persoon aan, wat hem meesleept in een onverwachte en levensveranderende zoektocht.

İyi Adamın 10 Günü kijken

Disney+

Stolen Youth: Inside the Cult at Sarah Lawrence (S01)

Een groep studenten van het Sarah Lawrence College raakt onder invloed van de vader van een vriend, Larry Ray. De serie volgt de sekte vanaf het ontstaan tot aan de nog onopgeloste nasleep.

Stolen Youth: Inside the Cult at Sarah Lawrence kijken

Killing County (S01)

In Bakersfield, midden in het hart van Californië, zijn de dingen niet altijd wat ze lijken. Een dodelijke schietpartij in een hotel doet de familie Ramirez twijfelen aan alles wat ze weten over hun stad. Wanhopig op zoek naar wat er echt met hun geliefde is gebeurd, leren ze al snel dat ze niet alleen staan in hun tragedie, en ze vechten voor de waarheid.

Killing County kijken

Amazon Prime Video

Somebody I Used to Know

Workaholic Ally (Alison Brie) wordt op haar werk als TV producent geconfronteerd met een grote professionele tegenslag die haar doet vluchten naar haar oude woonplaats. Hier loopt ze haar eerste liefde Sean (Jay Ellis) tegen het lijf, aan wie zij nog veel oude herinneringen heeft. Hierdoor begint ze de persoon die ze is geworden in twijfel te trekken. Het wordt alleen maar verwarrender als ze ontdekt dat Sean gaat trouwen met Cassidy (Kiersey Clemons), wiens zelfvertrouwen en creatieve gedrag Ally doen denken aan wie ze vroeger was. SOMEBODY I USED TO KNOW is een onconventioneel liefdesverhaal over drie mensen die elkaar onverwacht helpen te herontdekken wie ze werkelijk zijn, waar ze vandaan komen en waar ze naartoe gaan.

Somebody I Used to Know kijken

VeeKay (S01)

VeeKay is een driedelige serie over de Nederlandse coureur Rinus ‘VeeKay’ van Kalmthout. De racer uit Hoofddorp heeft één droom: het winnen van de Indianapolis 500, één van de meest prestigieuze races ter wereld. Rinus wordt gezien als één van de grote talenten in de Amerikaanse racewereld en dit seizoen zou hij geschiedenis kunnen schrijven door de jongste winnaar van de Indy 500 ooit te worden. In VeeKay worden hij, zijn familie en zijn mentor Arie Luyendyk, die zelf in de 90er jaren de Indy 500 tweemaal won, gevolgd. Kan Rinus zich staande houden in het bloedstollende IndyCar racecircus en lukt het hem om de verwachtingen waar te maken en zijn droom te verwezenlijken?

VeeKay kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk