Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 7)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 7)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Netflix

Unlocked

Het leven van een vrouw wordt op zijn kop gezet wanneer een gevaarlijke man haar verloren mobieltje in handen krijgt en het gebruikt om haar op de voet te volgen.

Unlocked kijken

Braqueurs: La série (S02)

Meesterdief Mehdi wil zijn familie beschermen tegen een machtige drugsbaron en belandt met zijn team bedreven overvallers in een wrede en dodelijke territoriumstrijd.

Braqueurs: La série kijken

Disney+

Mobile 101 (S01)

De serie is gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het verhaal van de riskante en onzekere eerste stappen van een Fins elektronicabedrijfje dat een wereldwijde gigant in de mobiele telefoonindustrie zou worden. In 1988 is Nokia een klein elektronicabedrijf dat hoopt de wereld te veroveren met zijn nieuwe mobiele telefoontechnologie. Katarina en Aki, idealistische en ambitieuze jonge advocaten, worden geconfronteerd met een internationale rechtszaak wanneer de Amerikaanse gigant Motorola Nokia aanklaagt voor patentschendingen. Tegelijkertijd wil Nokia-ingenieur Risto een betere en kleinere mobiele telefoon ontwerpen, de 101, die de wereld voor altijd zal veranderen.

Mobile 101 kijken

The Hair Tales (S01)

The Hair Tales toont de identiteit, schoonheid, cultuur en menselijkheid van zwarte vrouwen, die op een unieke manier worden weergegeven door de verhalen over ons haar. Een documentaireserie waarin zes verschillende beroemde vrouwen, Issa Rae, Rep. Ayanna Pressley, CHIKA, Marsai Martin, Chloe Bailey en Oprah Winfrey hun persoonlijke haarverhalen vertellen aan Tracee Ellis Ross.

The Hair Tales kijken

Amazon Prime Video

Carnival Row (S02E01-E02))

Als een seriemoordenaar rondloopt op Carnival Row en de overheid de dood van burgers van de lagere klasse negeert, is Rycroft Philostrate, een door oorlog geharde detective, als enige bereid om de moorden te stoppen en de fragiele vrede te handhaven. Als Vignette Stonemoss, een feeënvluchteling, opduikt in de Burgue dwingt ze Philo echter rekening te houden met een verleden dat hij wilde vergeten.

Carnival Row kijken

Star Trek: Picard (S03E01)

In Star Trek: Picard hervat Sir Patrick Stewart de iconische rol van Jean-Luc Picard, die hij zeven seizoenen speelde in Star Trek: The Next Generation. De nieuwe serie volgt dit iconische personage in het volgende hoofdstuk van zijn leven.

Star Trek: Picard kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk