Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 8)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 8)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van komische films tot spannende series. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Netflix

Sans répit

Een corrupte agent heeft er alles aan gedaan om een ongeluk te verdoezelen. Als hij daarna wordt bedreigd door een mysterieuze getuige, ontspoort zijn leven volledig.

Sans répit kijken

Vikings: Valhalla (S01)

In dit vervolg op 'Vikings' zijn honderd jaar verstreken en staat een nieuwe generatie legendarische helden op om hun eigen lot te bepalen en geschiedenis te schrijven.

Vikings: Valhalla kijken

Disney+

The King's Man

Gesitueerd tijdens WOI, vertelt THE KING'S MAN het spannende ontstaan van Kingsman, 's werelds eerste onafhankelijke inlichtingendienst. Terwijl een bonte verzameling van tirannen en criminele meesterbreinen samenkomen om een oorlog te ontketenen die miljoenen mensen moet gaan uitroeien, haast één man zich om ze tegen te houden.

The King's Man kijken

No Exit

Tijdens een sneeuwstorm en gestrand op een afgelegen wegrestaurant in de bergen, ontdekt een student een ontvoerd kind dat verborgen zit in een auto van een van de inzittenden.

No Exit kijken

Amazon Prime Video

Shatner in Space (S01E01)

Fantasie en realiteit komen samen als Star Trek-icoon William Shatner aan boord gaat van een echt ruimteschip en de oudste burger wordt die naar de ruimte reist. Deze special van een uur laat de details zien van voor de levensveranderende vlucht en de groeiende vriendschap tussen Shatner en Blue Origin-oprichter Jeff Bezos wiens dromen over ruimtereizen werden geïnspireerd.

Shatner in Space kijken

Wolf Like Me (S01)

Iedereen heeft wel een rugzak bij zich in een nieuwe relatie, zo ook Gary en Mary. Als Mary opeens in aanvaring komt met Gary en zijn 12-jarige dochter, Emma, wijst alles erop dat ze voor elkaar bestemd zijn. Maar als hun relatie hechter wordt, maken Mary en Gary zich steeds meer zorgen dat hun beider rugzak hen uiteen zal drijven.

Wolf Like Me kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk