Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 8)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 8)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Netflix

Formula 1: Drive to Survive (S05)

Coureurs, managers en teameigenaars leven in een snelle wereld, zowel op als buiten de racebaan, tijdens een moordend seizoen vol Formule 1-races.

Formula 1: Drive to Survive kijken

Murdaugh Murders: A Southern Scandal (S01)

Schokkende tragedies verwoesten een hechte gemeenschap in South Carolina en onthullen de gruwelijke geheimen van haar machtigste familie.

Murdaugh Murders: A Southern Scandal kijken

Disney+

Das Netz – Power Play (S01)

Toscana FC staat op het punt van instorten. Het is eigendom van de beruchte familie Tessari en de zoon van de voorzitter, Vincenzo, is de manager. Zijn plannen voor het opwekken van de club falen als voormalige speler Corridoni Vincenzo vraagt het ondenkbare te doen, onbewust van zijn bedoelingen. Maar zelfs als Vincenzo’s kaartenhuis instort, verliest hij niet zijn liefde voor voetbal.

Das Netz – Power Play kijken

Amazon Prime Video

Die Hart: The Movie

In Die Hart The Movie ziet Hart een gefictionaliseerde versie van zichzelf spelen, terwijl hij van plan is om niet in een hokje te worden geplaatst als een komische wingman, maar serieus te worden genomen als een actiefilmster. Kevin Hart gaat naar de 'actieheldenschool' van Ron Wilcox, gespeeld door John Travolta (Paradise City, Eye for an Eye), waar hij probeert te leren hoe hij een van de meest begeerde actiesterren in de branche kan worden.

Die Hart The Movie kijken

The Consultant (S01)

Wanneer een nieuwe consultant, Regus Patoff (Christoph Waltz), wordt ingehuurd om de zaken te verbeteren bij het op applicaties gebaseerde spelbedrijf CompWare, ervaren de werknemers nieuwe eisen en uitdagingen die alles op losse schroeven zetten ... inclusief hun leven.

The Consultant kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk