Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 1)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 1)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van komische films tot spannende series. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Netflix

Mother/Android

"We are all programmed to survive." Wanneer hun vaderland verstrikt raakt in een oorlog met betrekking tot artificiële intelligentie, poogt Georgia met haar vriendje Sam het conflict te ontvluchten. Het stel hoopt een veilig onderkomen te vinden, zeker nu in de laatste dagen voordat ze op bevallen staat. De twee komen terecht bij de vesting van de rebellerende androïden.

Mother/Android kijken

The Club (S02)

In het kosmopolitische Istanbul van de jaren vijftig werkt een moeder met een verleden in een nachtclub om haar opstandige dochter te helpen die ze niet kon opvoeden.

The Club kijken

Amazon Prime Video

The Tender Bar

The Tender Bar vertelt het verhaal van J.R. (Sheridan), een vaderloze jongen die opgroeit in de schaduw van een bar waar de barman, zijn oom Charlie (Affleck), de scherpste en kleurrijkste is van een hele reeks eigenzinnige en demonstratieve vaderfiguren. De vastberaden moeder van de jongen (Rabe) worstelt om haar zoon kansen te bieden die haar ontzegd zijn. Zij wil het vervallen huis van haar vader (Christopher Lloyd) verlaten. In de tussentijd begint J.R. zijn romantische en professionele dromen moedig, zij het niet altijd even gracieus, na te jagen. The Tender Bar is gebaseerd op de gelijknamige bestseller-memoir van J.R. Moehringer.

The Tender Bar kijken

South Park (S23)

Deze satirische sitcom waarin trends, celebrity's en politici met de grond gelijk worden gemaakt, bekijkt de wereld door de ogen van vier grofgebekte kinderen.

South Park kijken

Disney+

The Simpsons (S32)

The Simpsons zijn een gezin van misfits wonende in Springfield. Vader Homer werkt op een kernreactor en heeft altijd pech. Marge is de supermama. Bart is een straatschoffie, Lisa het wonderkind en dan is er nog de speenzuigende baby Maggie.

The Simpsons kijken

A Confession (S01)

Dit is het waargebeurde verhaal van rechercheur Stephen Fulcher en zijn speurtocht naar de vermiste 22-jarige Sian O'Callaghan, en hoe dit leidde tot de arrestatie van Christopher Halliwell.

A Confession kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk