Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 9)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 9)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van komische films tot spannende series. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Netflix

Mentiras (S01)

Een docent literatuur zoekt gerechtigheid nadat ze naar eigen zeggen is verkracht door een chirurg, die haar verhaal over de date in alle toonaarden ontkent.

Mentiras kijken

Pieces of Her (S01)

Na een gewelddadige aanslag in hun stad moet een vrouw het duistere verleden van haar moeder ontrafelen en komen er dodelijke gevaren en geheimen aan het licht.

Pieces of Her kijken

Disney+

West Side Story

Van producer en regisseur Steven Spielberg, met een script van scenario- en toneelschrijver Tony Kushner, komt West Side Story. De film, een bewerking van de musical uit 1957, vertelt het verhaal van een verboden liefde en de rivaliteit tussen de Jets en de Sharks, twee straatbendes met verschillende etnische achtergronden.

West Side Story kijken

Amazon Prime Video

Diabolical (S01)

Prime Video heeft aangekondigd dat het de animatieserie Diabolical, die zich afspeelt in het universum van de Emmy-genomineerde hit The Boys, acht afleveringen, zal streamen. Diabolical gaat in 2022 wereldwijd exclusief op Prime Video in première. De aankomende serie werd aangekondigd via een speciaal opgenomen boodschap van The Boys-ster Karl Urban gedurende Prime Video's blok van virtuele panels tijdens CCXP Worlds 2021.

Diabolical onthult ongeziene verhalen binnen het The Boys-universum, tot leven gebracht door enkele van de meest creatieve geesten van de entertainment industrie van dit moment, waaronder Awkwafina, Garth Ennis, Eliot Glazer, Ilana Glazer, Evan Goldberg, Seth Rogen, Simon Racioppa, Justin Roiland, Ben Bayouth, Andy Samberg, en Aisha Tyler.

Diabolical kijken

Star Trek: Picard (S02)

In Star Trek: Picard hervat Sir Patrick Stewart de iconische rol van Jean-Luc Picard, die hij zeven seizoenen speelde in Star Trek: The Next Generation. De nieuwe serie volgt dit iconische personage in het volgende hoofdstuk van zijn leven.

Star Trek: Picard kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk