Netflix en Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 46)

Netflix en Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 46)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van komische films tot spannende series. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Netflix

Blown Away: Christmas (S01)

Vijf kunstenaars keren terug naar de glasblazerij met hun feestelijke ontwerpen. Voor één ligt er cash onder de boom. Als dat geen fijne Kerst wordt!

Blown Away: Christmas kijken

Procession

Zes mannen die als jongens seksueel werden misbruikt door katholieke geestelijken putten kracht uit het maken van korte films die zijn geïnspireerd door hun trauma.

Procession kijken

Cowboy Bebop (S01)

De stijlvolle, arme premiejagers Spike, Jet en Faye reizen door het zonnestelsel op zoek naar werk. Maar kunnen ze het verleden van Spike ontlopen?

Cowboy Bebop kijken

Amazon Prime Video

The Wheel Of Time (S01)

The Wheel Of Time is een van de populairste fantasy-series aller tijden, met meer dan 90 miljoen verkochte boeken. Het verhaal speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat waar alleen bepaalde vrouwen er toegang toe hebben. Het verhaal volgt Moiraine (Rosamund Pike), lid van de ongelooflijk machtige, geheel vrouwelijke organisatie genaamd de Aes Sedai, als ze aankomt in het kleine stadje Two Rivers. Daar begint ze aan een gevaarlijke, wereldomspannende reis met vijf jonge mannen en vrouwen, waarvan één de herboren draak zal zijn, die de mensheid zal redden of vernietigen.

The Wheel Of Time kijken

Bombshell

Achter de schermen van een machtig en controversieel televisienetwerk broedt een explosief schandaal. Jarenlang keek iedereen weg, maar nu staan enkele journalistes op het punt de stilte te verbreken. Slagen ze erin om één van de machtigste mannen in de media ten val te brengen?

Bombshell kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix en Amazon Prime Video.

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk