Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 3)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 3)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Netflix

Fauda (S04)

Als de gepensioneerde Israëlische officier Doron hoort dat de Hamasstrijder die hij dacht gedood te hebben nog steeds vrij rondloopt, gaat hij naar hem op zoek.

Fauda kijken

Bling Empire: New York (S01)

Een nieuwe groep stijlvolle Aziatisch-Amerikaanse socialites pronkt met rijkdommen en mode te midden van drama en luxe in New York.

Bling Empire: New York kijken

Disney+

American Dad! (S18)

American Dad! is een Amerikaanse animatieserie, die deels ontwikkeld werd door Seth MacFarlane, de maker van Family Guy. De pilotaflevering van deze serie werd door FOX op 6 februari 2005 uitgezonden in de Verenigde Staten. In Vlaanderen wordt de serie uitgezonden op 2BE, deze zond de eerste aflevering uit op 7 januari 2008. In Nederland wordt de serie uitgezonden op Comedy Central, deze zond de eerste aflevering uit op 1 december 2008.

American Dad! kijken

El heredero: la dinastía del freestyle (S01)

Vijf battle-rapkampioenen uit Mexico, Argentinië, Peru, Spanje en Chili krijgen de opdracht om nieuw talent uit de freestylescene te rekruteren en de volgende generatie te begeleiden in deze docu-realityserie. Tijdens deze reis, testen 20 MC's hun vaardigheden en vastberadenheid in een reeks van freestylebattles. Slechts één loopt weg met de kroon en een prijs van 50.000 dollar.

El heredero: la dinastía del freestyle kijken

Prime Video

The Babymooners

Twee weken voor de geboorte van haar eerste kind gaat Shaina zitten om een ​​videobrief te maken voor haar ongeboren zoon. Duidelijk beïnvloed door oude Woody Allen-films, wordt haar videobrief een reeks vignetten met haar pas nuchtere echtgenoot, haar malle Upper West Side-ouders, een schattige Shih Tzu-mix, een overdreven angstige psychiater en haar eigen kijk op televisie overdag.

The Babymooners kijken

LOL: Last One Laughing Nederland (S01)

Voor deze show laten tien Nederlandse top comedians zich zes uur lang samen in een ruimte opsluiten, waar ze elkaar aan het lachen proberen te maken. De presentatoren houden de comedians via meer dan 50 camera’s goed in de gaten, want wie lacht, verliest en moet het spel verlaten. Wie het laatst lacht wint de wedstrijd met als hoofdprijs €50.000, die naar een door de winnaar gekozen goed doel gaat. Naast Philippe Geubels zijn de 10 strijdende comedians Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos El Ahmadi en Bas Hoeflaak. LOL: Last One Laughing is exclusief te zien op Prime Video, en laat het publiek in Nederland en wereldwijd, in meer dan 240 landen en gebieden, kennismaken met een aantal van de beste Nederlandse komische talenten.

LOL: Last One Laughing Nederland kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Onze IGN-collega's hebben de cast van HBO's The Last of Us geïnterviewd

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk