Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 32)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 32)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Netflix

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Raccoon City was ooit de thuisstad van de Umbrella Corporation, maar na het plotselinge vertrek van het grote bedrijf is de stad veranderd in een verlaten en woeste stad, waar iets kwaadaardigs schuilgaat onder de oppervlakte.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City kijken

Spider-Man: No Way Home

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.

Spider-Man: No Way Home kijken

Day Shift

Een hardwerkende vader wil gewoon een goed leven bieden voor zijn gevatte 8-jarige dochter, maar zijn alledaagse San Fernando Valley zwembadschoonmaakbaan is een dekmantel voor zijn echte bron van inkomsten, jagen en doden van vampiers.

Day Shift kijken

Disney+

Primal Survivor: Escape the Amazon (S01)

Survivalist Hazen Audel staat voor zijn zwaarste uitdaging ooit: zich met alleen traditionele overlevingsmethoden een weg vechten door 800 kilometer onontgonnen Amazonegebied.

Primal Survivor: Escape the Amazon kijken

Amazon Prime Video

A League of Their Own (S01)

Geïnspireerd op de geliefde klassieker 'A League of Their Own' van Penny Marshalls, vertelt de gelijknamige serie het verhaal over een generatie vrouwen die ervan dromen om professioneel honkbalspeelster te worden. De serie gaat dieper in op thema’s als gelijkheid en seksualiteit, en volgt de reis van verschillende vrouwen die ieder hun eigen weg zoeken naar het honkbalveld, zowel in de competitie als het leven daarbuiten.

A League of Their Own kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk