Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ (week 21)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ (week 21)

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot luisterboeken op Storytel. Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series en luisterboeken.

Netflix

FUBAR (seizoen 1)

Luke en zijn dochter Emma hebben jarenlang tegen elkaar gelogen, beiden niet wetende dat de ander een CIA-agent is. Zodra ze allebei de waarheid ontdekken, beseffen ze dat ze eigenlijk niets van elkaar weten.

Fubar kijken

Rabo de Peixe (seizoen 1)

Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.

Rabo de Peixe kijken

Blood & Gold 

In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.

Blood & Gold kijken

Amazon Prime Video

The Blockchain Life (seizoen 1)

In ‘The Blockchain Life’ gaan we in op alles wat met crypto te maken heeft en praten we met sommige van de grootste marktspelers. Deze serie is de meest uitgebreide kijk op crypto ooit.

The Blockchain Life kijken

Disney+

The Clearing (seizoen 1)

Een plaatselijk meisje wordt vermist, wat trauma oproept bij een vrouw die als kind lid was van een door een vrouw geleide sekte, The Kindred. Deze psychologische thriller kruipt onder je huid en gaat in je hoofd zitten, waarbij heden en verleden, werkelijkheid en nachtmerries in elkaar overvloeien.

The Clearing kijken

Empire of Light

Een Brits kuststadje in de jaren 80. De eenzame, gekwelde Hilary, die met schizofrenie kampt, leidt de bioscoop Empire. Wanneer de nieuwe werknemer Stephen zich in het complex aandient, ontstaat een relatie tussen hen.

Empire of Light kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, HBO Max, Pathé Thuis, Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk