Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ (week 22)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ (week 22)

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot luisterboeken op Storytel. Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series en luisterboeken.

Netflix

The Estate

Als ze horen dat hun rijke tante niet meer lang te leven heeft, proberen twee zussen hun band met haar weer te versterken. Maar zij zijn niet de enige familieleden die azen op de enorme erfenis.

The Estate kijken

A Beautiful Life

Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.

A Beautiful Life kijken

The Days (seizoen 1)

Schuldig volgens sommigen, helden volgens anderen, maar iedereen die betrokken was bij Fukushima Daiichi, wachtte een onzichtbare, dodelijke dreiging: een ongeëvenaarde kernramp.

The Days kijken

Amazon Prime Video

Plane

Piloot Ray Torrance (Gerard Butler) heeft vaker in stormen gevlogen, maar wanneer hij in een zware storm terecht komt en zijn vliegtuig beschadigd raakt, is hij genoodzaakt om een spectaculaire noodlanding te maken op een eiland in de Filippijnen. Daar blijken Ray en zijn passagiers terecht te zijn gekomen in een oorlogsgebied dat wordt gedomineerd door meedogenloze militanten.

Plane kijken

Medellin

Om zijn jongere broer te redden van een gevaarlijk kartel in Medellín, heeft Reda (Ramzy Bedia) een plan dat zo simpel is als compleet gestoord: stel een team samen en beraam een aanval in Colombia. Maar dit waanzinnige avontuur loopt uit de hand wanneer hij besluit de zoon van de kartelleider te ontvoeren om hem te ruilen voor het leven van zijn broer.

Medellin kijken

Disney+

Chair Tendre (seizoen 1)

Sasha gaat naar een nieuwe middelbare school, nadat ze naar een nieuwe stad is verhuisd. Ze laat overal een mysterieuze indruk achter. Ze maakt nieuwe vrienden, flirt met jongens en maakt ruzie met haar ouders. Maar twee weken geleden kenden mensen Sasha nog als jongen. Ze is een intersekse persoon en besluit haar vrouwelijke kant te omarmen, maar vindt dat haar verschillen verborgen moeten blijven.

Chair Tendre kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, HBO Max, Pathé Thuis, Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk