Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 37)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 37)

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Netflix

Band of Brothers (seizoen 1)

Band of Brothers is een tiendelige televisieserie uit 2001 over de laatste maanden van de Tweede Wereldoorlog. Het is een co-productie van Steven Spielberg en Tom Hanks, waarin de rol van de Easy Company van het 506th Parachute Infantry Regiment, US 101st Airborne Division, in de oorlog wordt getoond. De serie begint met de training in Amerika voorafgaand aan de landing in Normandië en eindigt in het "Adelaarsnest" van Adolf Hitler, aan het einde van de oorlog. 'Band of Brothers' is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen Ambrose.

-> Band of Brothers kijken

Het Gouden Uur (seizoen 1)

Het eerste uur na een terroristische aanslag is cruciaal. Mardik is een gedreven rechercheur van Afghaanse afkomst, die enorm wordt gewantrouwd door AIVD-medewerker Joëlle. Dit komt omdat ze iets over zijn verleden heeft ontdekt.

-> Het Gouden Uur kijken

Inside the World's Toughest Prisons (se

Onderzoeksjournalist Paul Connolly laat zich vrijwillig opsluiten in de gewelddadigste gevangenissen ter wereld, waar intimidatie en wreedheid heersen.

-> Inside the World's Toughest Prisons kijken

Prime Video

Corrective Measures

In San Tiburon is een zwaar beveiligde gevangenis, bewoond door monsters, cyborgs en superschurken. Allen zijn uitgerust met schokbanden en apparatuur dat hun superkrachten dempt. De opzichter, directeur Devlin, is net zo verdorven als de gevangenen. Hij is geïnteresseerd in het onvindbare fortuin van Julius Loeb.

-> Corrective Measures kijken

Gunfight at Rio Bravo

Een mysterieuze Russische revolverheld, Ivan Turchin (Nevsky), komt in een Texaans stadje in conflict met de bloeddorstige outlaw-bende The Hellhounds. De inwoners vertrouwen op Turchin om ze te beschermen tegen de bandieten. Hij vindt bondgenoten in Marshal Austin Carter (Gruner) en Sheriff Vernon Kelly (Cornet) en samen voeren de drie een wanhopige en schijnbaar onmogelijke strijd.

Disney+

Elemental

In Elemental City leven lucht-, aarde-, vuur- en waterbewoners in harmonie met elkaar. Maar vuurelement Ember heeft het niet zo gemakkelijk de stad. Wanneer ze het waterwezen Wade ontmoet, blijken ze toch veel gemeen met elkaar te hebben.

-> Elemental kijken

Carl's Date

Carl gaat met tegenzin akkoord om op een date te gaan met een vriendin, maar heeft weliswaar geen idee hoe daten tegenwoordig werkt. Dug, altijd de behulpzame vriend, komt tussenbeide om Carl te kalmeren en geeft hem een aantal beproefde tips om vrienden te maken.

-> Carl's Date kijken

IGN Video Take Podcast

Ahsoka is Star Wars op zijn best

In deze aflevering van Video Take bespreken de mannen van IGN Benelux de nieuwste aflevering van Ahsoka. De Star Wars serie is op dit moment het beste wat de franchise te bieden heeft, met Dave Filoni aan het roer. Daarnaast bespreken ze het doorlopende succes van One Piece op Netflix en of een toekomst mogelijk is voor de serie. Verder zijn er viespeuken bij That 70's Show, is er een trailer van de Mike Flanagan serie The Fall of the House of Usher, heeft de laatste Attack on Titan-aflevering een releasedatum nog veel meer.

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Prime Video.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk