Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 4)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 4)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Netflix

YOU PEOPLE

Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.

YOU PEOPLE kijken

KINGS OF JO'BURG (S02)

De broers Masire domineren de criminele onderwereld van Johannesburg. Ze dreigen ten val te komen door een bovennatuurlijke familievloek en een complex web van verraad.

KINGS OF JO'BURG kijken

LA CHICA DE NIEVE (S01)

Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.

LA CHICA DE NIEVE kijken

Disney+

ONE DOLLAR LAWYER (S01)

Rechtbanken zijn niet voor iedereen even toegankelijk en mensen verliezen hun vertrouwen in het rechtssysteem. Nu komt er een advocaat met de beste vaardigheden en een tarief van slechts één dollar, die zich inzet voor sociale rechtvaardigheid en het verdedigen van de grondrechten van de mens. Deze buitengewone advocaat confronteert de geblinddoekte justitie en de goedbetaalde tegenpartij voor de rechten van zijn cliënten.

ONE DOLLAR LAWYER kijken

Amazon Prime Video

SHOTGUN WEDDING

In Shotgun Wedding nodigen Darcy (Jennifer Lopez) en Tom (Josh Duhamel) hun geliefde maar zeer eigenzinnige families uit voor hun bruiloft op een unieke locatie. Eenmaal daar krijgt het stel koudwatervrees en alsof dat nog niet genoeg bedreiging was voor het feest, is plotseling ieders leven in gevaar als het hele gezelschap wordt gegijzeld. "Tot de dood ons scheidt" krijgt een heel nieuwe betekenis in dit hilarische, adrenalineverhogende avontuur wanneer Darcy en Tom hun geliefden moeten redden - als ze elkaar niet eerst vermoorden.

SHOTGUN WEDDING

GOOD RIVALS (S01)

Maak de opkomst mee van het Amerikaanse Nationale Team tijdens hun rivaliteit van tientallen jaren met het Nationale Team van Mexico. De serie kijkt naar de politieke, sociale en sportlagen van de rivaliteit door de ogen van Landon Donovan (VS) en Rafael Márquez (MX), die symbolen zijn geworden voor de voetbalcultuur in hun land.

GOOD RIVALS

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk