Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 5)

Netflix, Disney+, Amazon Prime Video: dit zijn de nieuwe films en series (week 5)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Netflix

True Spirit

Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.

True Spirit kijken

Infiesto

Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.

Infiesto kijken

Disney+

Black Panther: Wakanda Forever

Koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en de Dora Milaje vechten om hun natie te beschermen tegen tussenkomende wereldmachten na de dood van koning T'Challa. Terwijl de Wakandans ernaar streven hun volgende hoofdstuk te omarmen, moeten de helden samenwerken met de hulp van War Dog Nakia en Everett Ross en een nieuwe weg banen voor het koninkrijk Wakanda.

Black Panther: Wakanda Forever kijken

Amazon Prime Video

Toppen (S01)

Het is een verkiezingsjaar in Zweden en de regerende partij DSP heeft te kampen met afnemende steun van haar kiezers. De ambitieuze perschef Lisa werkt voor het vrij onbekende Ministerie van Welzijn - dat plotseling een onverwacht verzoek krijgt van het verkiezingshoofd van de partij, Kaminsky. Roxanne, de minister van Welzijn, wordt zo eensklaps lijsttrekker voor de hele verkiezingscampagne.

Toppen kijken

Mendarat Darurat

Glenn trouwt met Maya. Op een dag vraagt Glen Maya's toestemming om met het vliegtuig de stad uit te gaan. Echter, Glen slaapt eigenlijk met zijn minnares, Kania, in een hotel.

Mendarat Darurat kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk