Nieuw op Amazon Prime Video in december: een overzicht van nieuwe series en films

Nieuw op Amazon Prime Video in december: een overzicht van nieuwe series en films

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Amazon Prime Video heeft deze nieuwe maand een nieuwe lading series en films voor je in petto. Je vindt hier een greep Amazon Prime Video van december. Zet je de data meteen in je agenda, zo mis je niets.

Donnie op de Monnie

1 december

In Donnie op de Monnie duikt de sympathieke rapper Donnie in de jetset lifestyle van rijke mensen die – vaak al heel jong – een jaloersmakend fortuin hebben vergaard dankzij hun ongewone talent en ondernemerszin. In deze openhartige en onthullende show zien we hoe Donnie zich ontspannen onderdompelt in de levens van voetbalsterren, YouTubers, rappers, influencers, modellen, topondernemers, muzikanten en sociale stijgers om te kijken of het deze sterren echt alleen maar om het geld gaat – of misschien wel om iets heel anders. Terwijl Donnie zich verwondert over het luxeleven van zijn gastheren en gastvrouwen geniet hij volop van hun enorme villa’s, peperdure auto’s, juwelen, designer kleding, tripjes naar Dubai en het schijnbaar zorgeloze bestaan dat daar bij lijkt te horen. Terwijl Donnie alle overdaad observeert probeert hij uit te vinden hoe het écht voelt om zo rijk te zijn én of geld nou echt zo gelukkig maakt.

Comedy Club

3 december

In Comedy Club zien we wat er gebeurt als je zes top-cabaretiers carte blanche geeft om hun eigen comedyshow te maken, zonder enige restrictie. Populaire Nederlandse cabaretiers als Arjen Lubach, Guido Weijers, Ronald Goedemondt, Henry van Loon, Jandino en Roué Verveer geven hun grappigste, vreemdste en ongewone kijk op mens en maatschappij, stuk voor stuk opgenomen op hun favoriete podium in Nederland. De zesdelige serie is geproduceerd door NewBe.

Harlem S01

3 december

Harlem, gecreëerd, geschreven en geproduceerd door Tracy Oliver, is een nieuwe komedie die een groep stijlvolle en ambitieuze beste vriendinnen volgt in Harlem, New York City, het mekka van de zwarte cultuur in Amerika.

In de serie spelen Meagan Good als Camille, Grace Byers als Quinn, Shoniqua Shandai als Angie, Jerrie Johnson als Tye en Tyler LePley als Ian. Andere terugkerende gaststerren zijn Jasmine Guy, Whoopi Goldberg, Andrea Martin, Robert Ri'chard, Juani Feliz, Kate Rockwell en Sullivan Jones.

Dutch Wheels

7 december

Dutch Wheels is een zesdelige realityserie over het Rotterdamse bedrijf Absolute Motors, het snelst groeiende auto tuning bedrijf van Europa. Hier customizen teams van jonge toptalenten de meest exclusieve auto’s ter wereld voor hun belangrijke, kleurrijke klanten, die uiteraard elke dag eersteklas service eisen. In hoog tempo reist de camera de wereld over langs beroemde klanten als Rico Verhoeven, DJ R3HAB, Steven Bergwijn, Dionne Slagter, Justin Kluivert en Jessie Maya, die één ding gemeen hebben: een diepe liefde voor supercars. Deze serie vol spectaculaire car reveals en waanzinnige verhalen van bekende klanten wordt geproduceerd door Villain Studios.

Nieuw op Amazon Prime Video in december: een overzicht van nieuwe series en films

The Ferragnez

9 december

Chiara Ferragni is een digitale ondernemer en mode-icoon met meer dan 24 miljoen volgers op Instagram, zij werd gekroond tot nummer één in de "Most Powerful Influencers in Fashion" lijst door Forbes. Fedez is een veelzijdige artiest met meer dan 60 platina platen en 12 miljoen Instagram volgers. Fedez was een deelnemer aan de populaire Amazon Original serie Celebrity Hunted - Caccia all'Uomo Seizoen 1, en de gastheer van het enorm succesvolle LOL - Chi ride è fuori Seizoen 1. De achtdelige serie, geproduceerd door Banijay Italia voor Amazon Studios, wordt in december 2021 wereldwijd exclusief gelanceerd op Prime Video.

Nieuw op Amazon Prime Video in december: een overzicht van nieuwe series en films

Encounter

10 december

Een marinier gaat op een reddingsmissie om zijn twee jonge zoons te redden van een mysterieuze dreiging. Terwijl hun reis hen in steeds gevaarlijkere richtingen voert, zullen de jongens hun kindertijd achter zich moeten laten.

The Expanse S06

10 december

Het zesde en laatste seizoen van The Expanse begint met het zonnestelsel in oorlog, als Marco Inaros en zijn Free Navy doorgaan met het lanceren van verwoestende asteroïde aanvallen op Aarde en Mars. Terwijl de spanningen van oorlog en verlies de bemanning van de Rocinante uit elkaar dreigen te trekken, doet Chrisjen Avasarala een gewaagde zet en stuurt voormalig marinier Bobbie Draper op een geheime missie die het tij van het conflict zou kunnen keren. Ondertussen, in de Belt, zijn Drummer en wat er over is van haar familie op de vlucht na het verraden van Marco. En op een verre planeet voorbij de Ringen, begint een nieuwe macht te rijzen.

Over Grenzen

16 december

De vierdelige serie Over Grenzen onthult de sleutelrol die Nederland en België spelen in de wereldwijze drugsindustrie. De serie verkent de ondergrondse strijd tussen gespecialiseerde politie-eenheden en machtige ondergrondse drugskartels en onderzoekt hoezeer deze lucratieve bedrijfstak inmiddels is doorgedrongen in alle lagen van de maatschappij. Het gevecht dat de drugshandel levert om Europa binnen te dringen, dwars door de havens en grenzen van Nederland en België heen, wordt in wereldwijd perspectief geplaatst en voert de kijker naar Mexico, Brazilië en Oostenrijk om te onderzoeken welke rol deze landen spelen in de productie- en distributieketen van drugs binnen de Benelux. Over Grenzen wordt geproduceerd door Villain Studios.

Nieuw op Amazon Prime Video in december: een overzicht van nieuwe series en films

With Love

17 december

With Love is een romantische komedie van een uur per aflevering, geschreven en gemaakt door Gloria Calderón Kellett, die broer en zus Lily en Jorge volgt, die op een missie zijn om liefde te vinden. Elk van de vijf afleveringen speelt zich af tijdens een andere feestdag gedurende het jaar. Lily, Jorge en de Diaz familie worden gevolgd in de loop van 12 maanden terwijl ze de hoogte- en dieptepunten van het leven ervaren. In de serie spelen Emeraude Toubia als "Lily Diaz," Mark Indelicato als "Jorge Diaz Jr.," Rome Flynn als "Santiago Zayas," Desmond Chiam als "Nick Zhao," Vincent Rodriguez als "Henry," Isis King als "Sol Perez," Todd Grinnell als "Dr. Miles Murphy," Constance Marie als "Beatriz Diaz," en Benito Martinez als "Jorge Diaz Sr."

Nieuw op Amazon Prime Video in december: een overzicht van nieuwe series en films

Over Grenzen

21 december

Lucille Ball (Nicole Kidman) en Desi Arnaz (Javier Bardem) worden bedreigd door schokkende beschuldigingen, een politieke laster, en culturele taboes in het achter-de-schermen drama Being the Ricardos. De film is geschreven en geregisseerd door Academy Award®-winnaar Aaron Sorkin. Being The Ricardos neemt het publiek mee naar de schrijverskamer, de geluidstudio en achter gesloten deuren met Ball en Arnaz tijdens één kritische productieweek van hun baanbrekende sitcom I Love Lucy. Een onthullende inkijk in de complexe romantische en professionele relatie van het echtpaar. Met J.K. Simmons en Nina Arianda.

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van Amazon Prime, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk