Nieuw op Disney+ in maart: gloednieuwe series en animaties

Nieuw op Disney+ in maart: gloednieuwe series en animaties

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Een nieuwe maand, een nieuwe lading series, specials, documentaires en films op Disney+. We hebben voor jullie de Disney+-highlights van maart op een rijtje gezet. Zet de data meteen in je agenda, zo mis je niets.

The Mandalorian (S03) - vanaf 1 maart

Na de val van het Keizerrijk, baant een eenzame Mandalorian zich een weg door het wetteloze sterrenstelsel met zijn vondeling Grogu.

Abbott Elementary - 1 maart

Een komedie die zich afspeelt op de werkvloer van een openbare school in Philadelphia. We volgen een groep gedreven leerkrachten en een toondove directeur. Ondanks de tegenslagen zijn ze vastbesloten om hun leerlingen te helpen slagen in het leven. Deze hardwerkende ambtenaren houden van hun werk, ook al zijn ze in de minderheid en zijn ze niet blij met de visie van de districtsleiding over het onderwijzen van kinderen.

Finding Michael - 3 maart

In 1999 werd Michael Matthews de jongste Brit die de Mount Everest beklom. Maar drie uur nadat hij de top had bereikt, verdween hij en werd hij nooit meer teruggevonden. Drieëntwintig jaar later gaat zijn broer, ondernemer en omroeper Spencer Matthews, op reis om hem te vinden. Samen met de wereldrecordhouder van 14 pieken, Nims Purja, staat het bergingsteam voor extreme uitdagingen als het weer begint te betrekken.

Boston Strangler - 17 maart

Een waargebeurde misdaadthriller over de baanbrekende journalisten die het verhaal van de beruchte Boston Strangler-moorden naar buiten brachten: Loretta McLaughlin, verslaggever voor de Record-American, en haar collega en vertrouweling Jean Cole. Terwijl de moordenaar steeds meer slachtoffers maakt, gaat het duo dapper op onderzoek uit en zetten ze hun leven op het spel om de waarheid te achterhalen.

Ook vanaf maart bij Disney+

  • Doogie Kamealoha M.D. (S02)
  • U2 Bono And “The Edge”: A Sort Of Homecoming With Dave Letterman
  • UnPrisoned
  • Up Here

Meer nieuwe films en series op Disney+

Er komt nog veel meer naar Disney+. Ben je nieuwsgierig wat je er nu allemaal kunt kijken? Je leest er alles over bij onze collega's van Nieuw deze Week.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk