Nieuw op Netflix en Prime Video in augustus

Nieuw op Netflix en Prime Video in augustus

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Wat voor nieuws is er allemaal op Netflix en Prime Video te zien in augustus? Onze collega's van Nieuw deze Week zochten het voor je uit.

Nieuw op Netflix in augustus

Er komen in augustus onder andere een aantal flinke klassiekers naar Netflix, zoals Top Gun en The Mummy. Verder komen er twee nieuwe documentaires en vier nieuwe originele series naar de streamingdienst.

  • Wil je een Netflix-abonnement afsluiten? Dat kan je hier doen.

In de categorie series kun je onder andere kijken naar The Sandman en Onder Vuur. The Sandman belooft volgens Nieuw deze Week een spektakel te worden. De trailer is al miljoenen keren bekeken en de verwachtingen liggen torenhoog. Kijk zelf maar naar de trailer hieronder.

Nieuw op Prime Video in augustus

Films, series en documentaires, in augustus is er weer genoeg te bekijken op Prime Video. Zo is er de documentairereeks All or Nothing over de voetbalclub Arsenal, en Thirteen Lives. Deze documentaire vertelt het waargebeurde verhaal van de wereldwijde reddingsactie van een Thais voetbalteam.

  • Wil je een Prime Video-abonnement afsluiten? Dat kan je hier doen.  

Qua series kun je kijken naar A League of Their Own. Dat is een achtdelige serie over een generatie vrouwen die ervan dromen om professioneel honkbalspeelster te worden. Qua films is er Samaritan. De meesten geloven dat Samaritan (Sylvester Stallone) in het vuur is omgekomen, maar sommigen in de stad, zoals Sam, hebben hoop dat hij nog leeft. Nu de criminaliteit toeneemt en de stad op de rand van chaos staat, maakt Sam het zijn missie om zijn buurman uit zijn schuilplaats te lokken en de stad van de ondergang te redden.

Tenslotte is er seizoen drie van de fashion-competitie-serie Making the Cut, gepresenteerd en geproduceerd door Heidi Klum en Tim Gun.

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk