4 coolste gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 51)

4 coolste gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 51)

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

De grootste technologische innovaties komen niet van 'big tech'-bedrijven, maar wel van kleinere start-ups die hun dromen najagen. Dankzij crowdfundingsites krijg jij als eerste de leukste nieuwe producten in handen. We selecteren vier coole gadgets: van een microscoop voor elke smartphonecamera tot een reiskoffer die zelf rijdt en een touchscreen-toetsenbord.

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product, en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

De grootste technologische innovaties komen niet van 'big tech'-bedrijven, maar wel van kleinere start-ups die hun dromen najagen. Dankzij crowdfundingsites krijg jij als eerste de leukste nieuwe producten in handen.

1. Wonder Fitter - thuis boogschieten

Voor wie is het?

Iedereen die Zelda in het echt wil doen

Wat is het?

Boogschieten is een geweldige sport. Je hoeft er niet enorm sportief voor te zijn, je hoeft er geen geduld voor te hebben en je kunt het vrij makkelijk doen. Zeker met Wonder Fitter, een systeem dat werkt met een app en je kan leren hoe het werkt. Kun je het al, dan kun je ook je lol op met deze set, want hij is geschikt voor alle vaardigheidsniveaus.

  • Wonder Fitter - Kickstarter - 235 euro incl. verzending - verwacht in februari 2023

2. Gymera - een flinke fitnesstool voor thuis

Voor wie is het?

Mensen die de sportschool in huis willen halen

Wat is het?

Een thuisgym die niet te veel ruimte in beslag neemt en je ook nog helpt met je houding door kunstmatige intelligentie in te zetten. Je kunt je zelf wegen, je kunt het geheel aansturen met je stem en je kunt meer dan 1000 lessen volgen. Zo kun je fit worden in huis, al is het wel vooral voor mensen die de ruimte in huis hebben. In een te knus huis past het waarschijnlijk niet. Maar wat is het een mooi systeem.

  • Gymera - Kickstarter - 2440 euro incl. verzending - verwacht in juni 2023

3. AR Globe - een globe die tot leven komt

Voor wie is het?

Iedereen die zichzelf en zijn kinderen op speelse manier iets willen bijbrengen

Wat is het?

AR Globe is een wereldbol die voorzien is van augmented reality om je meer te leren over de wereld en de mooie fauna die er te vinden is. Je krijgt bij deze globe een pratende pen en hiermee kun je meer leren over onze planeet, inclusief geschiedenis.

  • AR Globe - Kickstarter - 65 euro incl. verzending - verwacht in april 2023

4. ContactGlove - een nieuwe manier om het metaverse te betreden

Voor wie is het?

Mensen die houden van meeslepende virtual reality-belevingen

Wat is het?

ContactGlove is een handschoen waarmee je kunt zorgen dat je geen controllers nodig hebt bij het VR'en. Ze zijn altijd erg onhandig en hard, terwijl de ContactGloves lekker om je handen heenzitten. Het werkt bovendien met SteamVR, wat het een heel universeel systeem maakt.

  • ContactGlove co- Kickstarter - 491 euro incl. verzending - verwacht in juli 2023

Denk hier aan bij crowdfunding

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

Gerelateerde artikelen

Wat vind jij van de bovenstaande producten? Heb jij al wel eens producten besteld via crowdfunding? Heeft dat tot positieve ervaringen geleid of waren er ook teleurstellingen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk