4 coolste gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 52)

4 coolste gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 52)

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

De grootste technologische innovaties komen niet van 'big tech'-bedrijven, maar wel van kleinere start-ups die hun dromen najagen. Dankzij crowdfundingsites krijg jij als eerste de leukste nieuwe producten in handen. We selecteren vier coole gadgets: van een microscoop voor elke smartphonecamera tot een reiskoffer die zelf rijdt en een touchscreen-toetsenbord.

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product, en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

De grootste technologische innovaties komen niet van 'big tech'-bedrijven, maar wel van kleinere start-ups die hun dromen najagen. Dankzij crowdfundingsites krijg jij als eerste de leukste nieuwe producten in handen.

Gerelateerde artikelen

1. Iceegg - bolvormige ijsklontjes maken

Voor wie is het?

Iedereen die vaak feestjes geeft en gasten wil verrassen

Wat is het?

Het is enorm stijlvol: een whiskyglas met ijsklontjes erin. Het kan echter beter. Er is een apparaat speciaal gemaakt om bolvormige ijsklontjes te maken. Ijsbollen dus. In 50 minuten maak je 2 ijsbollen en er kunnen 10 ijsbollen in het apparaat worden opgeslagen. Ideaal voor mensen die vaak feestjes geven en hun cocktails of whisky dat beetje extra willen geven om gasten te verrassen. Het is ook een slim apparaat: is het water bijna op, dan laat het je dat weten.

  • Iceegg - Kickstarter - 371 euro incl. verzending - verwacht in juni 2023
4 coolste gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 52)

2. PITATA - slim notitieboek met spieker

Voor wie is het?

Iedereen die notities wil maken en subtiel in de buurt wil hebben.

Wat is het?

PITATA is een combinatie van apparaten: het is een slim notitieboek met een slim horloge en een spiekertje. Niet te verwarren met speakertje is dit een apparaatje ongeveer zo groot als je horlogeklokje, maar dan zonder bandjes. Je kunt hem altijd even in je zak stoppen om bijvoorbeeld presentatienotities bij de hand te houden. Liever op je pols? Dat kan ook, daarvoor heeft PITATA een slim horloge ontwikkeld, die je ook kunt gebruiken met hun slimme notitieboek.

  • PITATA- Kickstarter - 650 euro incl. verzending - verwacht in april 2023
4 coolste gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 52)

3. Joey Roth Speakers - bijzonder ontworpen luidspreker

Voor wie is het?

Iedereen die van audio houdt en op zoek is naar een eye- en earcatcher voor in huis

Wat is het?

Een losse speaker die in een standaard van hout rust. Het lijkt een soort lamp, maar het is toch echt een luidspreker. Een Bluetooth-luidspreker zelfs. Deze speaker is tien jaar geleden al eerder op de markt geweest, maar is nu terug in nieuwe kleuren en een wat modernere uitvoering. De audiobeleving zou excellent moeten zijn: je moet bijna niet merken dat het geluid uit een speaker komt. Maar het is vooral dat design dat zo bijzonder is: echt een geweldig apparaat voor een audiofiel.

  • Joey Roth speakers - Kickstarter - 461 euro incl. verzending - verwacht in maart 2023
4 coolste gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 52)

4. BN601 - wandelschoenen met reddingstech 

Voor wie is het?

Iedereen die graag uren wil wandelen in gebieden die wat minder makkelijk bereikbaar zijn

Wat is het?

Als je gaat wandelen in Nederland, dan moet je moeite doen om zodanig van het pad te gaan dat je nooit meer wordt gevonden. In het buitenland is het echter veel normaler om te gaan wandelen in gebieden waar je én flink de weg kwijt kunt raken, maar ook lelijk ten val kunt komen en om hulp moet roepen. Daar zijn deze schoenen voor. Ze zijn namelijk uitgevoerd met RECCO-technologie waardoor je via een speciale reflector kan worden gevonden door reddingsteams van over de hele wereld.

  • BN601 - Kickstarter - 80 euro incl. verzending - verwacht in juli 2023
4 coolste gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 52)

Denk hier aan bij crowdfunding

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk