4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen

4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen

Laura Jenny

door Laura Jenny

De grootste technologische innovaties komen niet van 'big tech'-bedrijven, maar wel van kleinere start-ups die hun dromen najagen. Dankzij crowdfundingsites krijg jij als eerste de leukste nieuwe producten in handen. We hebben vier coole gadgets voor je gevonden: van een robotmasseur tot een vouw-e-bike.

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds een relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

1. Bey0nd - een masker voor buitenlichamelijke ervaringen

Voor wie is het? 

Mensen die geloven in buitenlichamelijke ervaringen en hierin ondersteund willen worden.

Wat is het?

Het is een vrij bizarre gadget die je opdoet als je gaat slapen en die je zou moeten helpen bij het opwekken van buitenlichamelijke ervaringen. Het zou daarbij gebruikmaken van ‘SOREM’, dat is de ‘sleep-onset REM’, een derde variant van slaap naast de REM-slaap en de NREM-slaap. De SOREM zou een krachtige, zeldzame psychoneurologische staat zijn waarover men steeds meer leert. Dit masker haalt alles uit die staat, om je te helpen een buitenlichamelijke status te bewerkstelligen. Je moet erin geloven, maar het apparaat ziet er best tof uit.

  • Bey0nd - Kickstarter - 168 euro incl. verzending - april 2024
4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen

2. MOZA AI Robothands - geen partner nodig voor een fijne massage

Voor wie is het? 

Mensen die ‘s avonds op de bank lekker losgewerkt willen worden.

Wat is het?

MOZA AI Robothands is een 4D-ervaring waarbij je een boemerangvormig apparaat in je nek legt dat is voorzien van etherische oliën die lekker ruiken om je goed ontspannen te maken. Vervolgens zitten er bewegende delen in die band die zorgen voor een fijne massage van de nek. Het idee is dat je hiermee ook nog inzichten krijgt in hoe je omgaat met stress, zo hopen de makers van deze lekker lijkende gadget.

  • MOZA AI Robothands - Kickstarter - 149 euro excl. verzending - verwacht in juli 2023
4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen

3. OXFO OX1 - handige vouwbare e-bike voor mee in de trein

Voor wie is het? 

Iedereen die iets handigs zoekt om die laatste kilometers naar bestemming af te leggen.

Wat is het?

OXFO OX1 is een grappig uitziende vouwfiets die ook nog elektrisch werkt. Hierdoor kun je zonder al te veel moeite toch vrij snel op je eindbestemming komen. Je kunt het apparaatje zonder bijbetalen meenemen in de trein en zo naar je eindbestemming zoeven. Hij heeft een actieradius van 135 kilometer, dus opladen is niet vaak nodig.

  • OXFO OX1 - Indiegogo - 1271 euro excl. verzending - verwacht in juli 2023

4. IAQ - handig apparaat om de luchtkwaliteit te checken

Voor wie is het? 

Iedereen die wel nieuwsgierig is hoe het met de luchtkwaliteit in huis (of op kantoor) gesteld is.

Wat is het?

De luchtkwaliteit checken, dat doe je niet elke dag. Maar dat kan wel. Zeker als je een handige luchtkwaliteitsmeter in huis hebt. IAQ is zo’n handige luchtkwaliteitsmeter. Het is een klein apparaat dat meer dan 20 verschillende luchtvervuilers kan meten en je zo wat meer transparantie kan geven over de luchtkwaliteit in jouw huis. Zo heb je altijd realtime informatie van hoe de lucht is die je inademt.

  • IAQ - Indiegogo - 187 euro excl. verzending - verwacht in september 2023
4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen

Denk hier aan bij crowdfunding

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

Heb jij leuke dingen op Kickstarter of Indiegogo voorbij zien komen? Laat ze nu achter in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk