4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 37)

4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 37)

Laura Jenny

door Laura Jenny

In dit artikel bespreken we 4 handige gadgets van morgen die je nu kunt bestellen. Deze gadgets maken je leven gemakkelijker, leuker en productiever. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om te communiceren, te leren of te ontspannen: in dit artikel vind je de perfecte gadget voor jou. Lees snel verder en ontdek de toekomst!

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds een relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

1. Hallo Pip - een poppenkast met hologrammen

Voor wie is het? 

Kinderen die graag vermaakt willen worden: maar vooral, ouders die graag willen dat hun kinderen vermaakt worden.

Wat is het?

Jan Klaassen en Katrijn: move over. Hallo Pip is een soort poppenkast waarmee er via een hologram een verhaal wordt verteld. Deze Belgische uitvinding is er in een houten, luxe versie, maar ook in een kartonnen variant. Je kunt hem gebruiken met een bijbehorende app en het leuke is dat je hem zelf in elkaar kunt zetten. Een bijzonder cadeau voor een gezin, maar ook gewoon een heel leuke uitvinding van mensen die ‘outside the box’ hebben durven kijken. En er toen natuurlijk toch maar weer in zijn gegaan.

  • Hallo Pip - Kickstarter - 690 euro incl. verzending (voor de ultraversie) - februari 2024

2. Exoy One: een heel opvallend partylamp 

Voor wie is het? 

Mensen die ervan houden om huisfeestjes te geven.

Wat is het?

Je kunt natuurlijk een lamp-achtige speaker kopen met allerlei effecten, maar wil je iets uniekers, dan is er Exoy One. Een opvallend lichtobject dat je kunt gebruiken om je gasten te vermaken en mom de ruimte te verlichten met led. Het is een infinity lamp, wat wil zeggen dat er door spiegeling een soort oneindigheid ontstaat. De lamp is uitgevonden in Eindhoven en er zit ook nog AI in. Die kan de perfecte lichtsetting maken, maar hij kan ook synchroniseren met de beat van de muziek. Heel bijzonder, zeker voor een feestje, maar ook voor een gewoon avondje op de bank.

  • Exoy One - Kickstarter - 260 euro incl. verzending - januari 2024

3. Klydoclock - Een gigantisch samenwerkingverband in één klok

Voor wie is het? 

Voor iedereen die graag wil klokkijken op een analoge manier

Wat is het?

Klydoclock is enerzijds een technisch wondertje, maar het is ook een kunstwerk. 30 animators hebben gewerkt aan de klok, die een combi is tussen een oude staartklok en een nieuwe wijzerplaat waarop je allerlei verschillende animaties kunt weergeven. Het is een heel speciaal apparaat dat het oude en het nieuwe, het creatieve en het technologische met elkaar verbindt.

  • Klydoclock - Indiegogo - 243 euro euro incl. verzending - februari 2024

4. MarsPlanter-Indoor Hydroponics Planter - een technisch bloempotje

Voor wie is het? 

Iedereen: planten zijn geweldig.

Wat is het?

Je hebt wel slimme plantenbakken, maar deze zijn vaak veel te groot of erg duur. Gelukkig zijn er ook kleinere varianten, die luisteren naar de imposante naam MarsPlanter. Het zijn schattige, kleine plantenpotjes waarin je allerlei planten kunt laten groeien: hard kunt laten groeien, want dankzij LED gaat dat extra snel. Het is een hydroponics-planter en er wordt vaak gedacht dat dit ook de manier is om op Mars uiteindelijk plantenleven te stichten. Dus ja, je huiskamer kan een beetje voelen als de rode planeet.

  • MarsPlanter - Indiegogo - 33 euro incl. verzending - november 2023

Denk hier aan bij crowdfunding

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

Heb jij leuke dingen gezien op Kickstarter of Indiegogo? Laat het achter in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk