4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 46)

4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 46)

Laura Jenny

door Laura Jenny

In dit artikel bespreken we 4 handige gadgets van morgen die je nu kunt bestellen. Deze gadgets maken je leven gemakkelijker, leuker en productiever. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om te communiceren, te leren of te ontspannen: in dit artikel vind je de perfecte gadget voor jou. Lees snel verder en ontdek de toekomst!

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds een relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

1. Queenar - Warmhoudplaten voor je eten 

Voor wie is het? 

Mensen die lekker kunnen koken, maar graag zien dat hun eten ook lang warm blijft.

Wat is het?

Heb je je net uit staan sloven in de keuken, is het eten binnen de kortste keren koud. Of je het nu hebt over avondeten of over een feestje met hapjes: het is heerlijk als je eten gewoon warm blijft. Onderzetters de deur uit: Queenar de deur in. Dit is namelijk een warmteplaat met 7 verschillende niveaus om je voedsel op de goede temperatuur te houden. Het is ook nog eens makkelijk schoon te maken en je bedient hem door hem aan te raken.

  • Queenar - Kickstarter - 102 euro incl. verzending - januari 2024
queenar

2. Rocar - Een grappige robotauto voor kinderen

Voor wie is het? 

Mensen met kinderen die houden van speelgoed met tech.

Wat is het?

Rocar is een soort camera die kan rondrijden, maar ook een auto met een persoonlijkheid waarmee je kinderen kunnen rondrijden. Het leukste aan deze auto is dat hij zichzelf en zijn wielen omhoog kan doen, wat er heel schattig uitziet: alsof hij je gedag zegt. Je kunt de auto met een app op je telefoon besturen, waardoor je hem zelfs zonder kinderen kunt gebruiken om bijvoorbeeld te kijken wat er in je huis gebeurt. Er zit zelfs ChatGPT in, zodat je met de auto kunt praten. Je kunt ‘Rocar Rocar’ zeggen en dan luistert hij en kan hij dingen beantwoorden zoals hoe vissen onder water kunnen ademen of een grapje vertellen.

  • Rocar - Kickstarter - 248 euro incl. verzending - mei 2024
robcar

3. Solar Lamp Kit - een lichtpuntje voor jezelf en Sri Lanka

Voor wie is het? 

Mensen die een leuk lampje willen en een goed doel willen helpen.

Wat is het?

Hij ziet er heel ‘do it yourself’ uit en dat maakt dit project ook zo charmant. Dat, en dat je er ook meteen iemand Sri Lanka mee kunt helpen. Het is een lampje dat op zonne-energie werkt en in een pot zit. Leuk voor in de tuin of binnen in de winter voor wat sfeer. In Sri Lanka is vaak helemaal geen elektriciteit en dan is zo’n lampje ook geen overbodige luxe. Je kunt door je aankoop iemand helpen in Sri Lanka, want je kunt deze lampen voor jezelf kopen, maar ook doneren aan Sri Lanka: en ze zijn niet duur.

  • Jam Jar Light - Indiegogo - 9 euro incl. verzending - december 2023
jam jar light

4. Logitech Reach - Een apparaat om topdown video’s te maken

Voor wie is het? 

Mensen die graag willen filmen wat ze op hun bureau doen.

Wat is het?

Wij zouden het heel handig vinden voor unboxings, maar ook als je bijvoorbeeld een knutsel- of LEGO-kanaal hebt op YouTube dan is dit een heel gaaf apparaat. met Logitech Reach kun je content maken van boven, zonder dat je zelf allerlei houtje-touwtje-oplossingen moet bedenken. Het beeld is erg scherp, wat niet verbazingwekkend is, want het is immers een Logitech-camera.

  • Logitech Reach - Indiegogo - 250 euro - juli 2024

Denk hier aan bij crowdfunding

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

Heb jij leuke dingen gezien op Kickstarter of Indiegogo? Laat het achter in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk