4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 17)

4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 17)

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

De grootste technologische innovaties komen niet van 'big tech'-bedrijven, maar wel van kleinere start-ups die hun dromen najagen. Dankzij crowdfundingsites krijg jij als eerste de leukste nieuwe producten in handen. We hebben vier coole gadgets voor je gevonden: een heel hippe oranje e-bike en een subtiele, slimme ring bijvoorbeeld.

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds een relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

1. NannyBand: apparaat om ouderen in de gaten te houden

Voor wie is het? 

Voor mensen die zich zorgen maken over het welzijn van iemand anders, bijvoorbeeld bejaarde ouders.

Wat is het?

NannyBand is een wearable die je kunt geven aan iemand in je buurt waar je je misschien wat zorgen om maakt, of waarvan je graag op de hoogte wil zijn van zijn of haar welzijn. Het voordeel van NannyBand is dat je er bijvoorbeeld herinneringen in kunt zetten voor het nemen van medicatie, maar ook dat er valdetectie opzit en een alarmknop voor awnneer iemand bijvoorbeeld is gevallen.

  • NannyBand - Kickstarter - 349 euro incl. verzending - verwacht in december 2023
4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 17)

2. KOKONI SOTA 3D-printer: snel 3D-printen in 7 kleuren 

Voor wie is het? 

Iedereen die nieuwsgierig is naar thuis 3D kunnen printen.

Wat is het?

Een 3D-printer kan heel handig zijn om onderdelen te maken. Bijvoorbeeld voor die Ikea-kast waarbij een klein onderdeel mist of als je een romantisch klein poppetje wil maken voor je geliefde. De Kokoni Sota 3D-printer is een snelle 3D-printer die in 7 kleuren kan printen en een speciale functie heeft om stiller te printen. Het detail is op 0,1 millimeter erg nauwkeurig en het design is erg grappig en onverwacht: het is namelijk verkeerd om. Een soort tarte tatin dus.

  • Kokoni Sota - Kickstarter - 408 euro incl. verzending - verwacht in augustus 2023
4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 17)

3. Iris Smart Ring: een kleine wearable om je gezondheid te checken

Voor wie is het? 

Voor mensen die liever niks om hun pols willen, maar wel graag een ring dragen.

Wat is het?

De Iris Smart Ring is een slimme ring, zoals je ook slimme armbanden hebt. Je kunt ermee bijhouden wat je hartslag is, je bloedzuurstof, je calorieën, je stappen, je ademhaling, je lichaamstemperatuur en zelfs je bloeddruk, je slaap en je vruchtbaarheid. Deze slimme ring kan veel wat een andere wearable ook kan, maar is een stuk subtieler. Sowieso voor een slimme ring: die zijn vaak wat breed en groot, waardoor ze niet zo comfortabel zijn. Iris Smart Ring is daarentegen een stuk subtieler.

  • Iris Smart Ring - Indiegogo - 187 euro incl. verzending - verwacht in december 2023

4. MIHOGO NX*1: opvallende oranje e-bike 

Voor wie is het? 

Voor mensen die niet per se een gewone fiets als e-bike willen, maar iets bijzonders.

Wat is het?

Als je van oranje houdt (en dat houden we deze week een beetje extra, toch?) dan is de Mihogo NX een leuke gadget om in te investeren. Het is een e-bike met twee batterijen waarmee je een actieradius hebt van maar liefst 130 kilometer. Het apparaat kan 45 kilometer per uur en het is een heel lichte fiets die je makkelijk kunt meenemen.

  • Mihogo NX*1 - Kickstarter - 909 euro incl. verzending - verwacht in juli 2023

Heb jij recent nog iets gebackt op Kickstarter of Indiegogo? Laat het nu achter in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk