6 coole telefoon gadgets die je kan vragen voor kerst

6 coole telefoon gadgets die je kan vragen voor kerst

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Op Androidworld houden we natuurlijk van telefoons en de kans is groot dat ook jij die liefde deelt. Laten we onszelf en onze smartphones met kerst verwennen. Powerbanks en hoesjes kent iedereen, maar dit zijn zes originele gadgets die ontzettend leuk kunnen zijn.

1. Houten telefoonhouder

Als je wel vaker aan thuiswerken doet, dan kan kan je je werkplek thuis maar beter comfortabel maken. Deze stijlvolle houder voor je smartphone kan een grote meerwaarde betekenen op je bureau. Niet alleen kan je je smartphone kwijt, maar ook je portefeuille, wearables, usb-sticks en wat je maar wil. Het komt in drie verschillende kleuren en je kan netjes de oplaadkabel van je telefoon verbergen.

  • Houten telefoonhouderAmazon.nl - 52,80 euro
6 coole telefoon gadgets die je kan vragen voor kerst

2. Android auto draadloos

Er zijn 100 miljoen auto's die compatibel zijn met Android Auto, maar het is alleen jammer dat de overgrote meerderheid niet werkt met de draadloze variant. Gelukkig is er de AAWireless: een klein apparaat dat je aansluit op de usb-poort van je auto en dat dan draadloos met je telefoon verbindt. Je hoeft enkel in te stappen, je auto te starten en weg te rijden. Na enkele seconden verschijnt Android Auto op het infotainmentsysteem. Je kan alles over deze gadget lezen in dit artikel.

  • AAWireless -  Indiegogo - 88 euro (incl. verzending)

3. Razer Kishi-controller

Gamen op je telefoon is erg leuk en al helemaal wanneer je met cloudgamingdiensten als Stadia en NVIDIA GeForce aan de slag gaat. je kan daarmee grote gametitels spelen dankzij de kracht van datacenters en je internetverbinding.

Een controller als de Razer Kishi is ideaal om in combinatie met je telefoon te gebruiken voor cloudgaming. Hij heeft kwalitatieve knoppen en joysticks. Kijk vooraf wel goed of je telefoon compatibel is met de controller. Hij werkt met smartphones die een lengte hebben tussen 145,3 en 163,7 mm. De breedte moet tussen 68,2 en 78,1 mm zijn.

6 coole telefoon gadgets die je kan vragen voor kerst

4. Usb-c-stick met 128 GB

We uploaden meer op de cloud, maar soms is het nog steeds handig om fysieke opslag op zak te hebben. En dan liefst een usb-stick die werkt op zowel telefoons als pc's en laptops. Deze SanDisk Ultra Dual Drive Go komt met een aansluiting voor usb-c aan de ene kant en usb-a aan de andere kant. Toegegeven dit is ook niet het spannendste hebbedingetje, maar je komt zo nooit op verrassingen te staan. Ongeacht of je een internetverbinding ter beschikking hebt of niet.

6 coole telefoon gadgets die je kan vragen voor kerst

5. Draadloze oplader auto

Draadloze opladers kunnen een grote meerwaarde zijn in de auto en zeker wanneer je tegelijk een houder zoekt om je smartphone voor navigatie te gebruiken. Met deze draadloze oplader heb je de twee in één. Je sluit hem aan op de 12V-stekker van je auto en vervolgens kan je telefoon opladen met een vermogen tot 10W. De houder bevestig je aan het raam, op het dashboard of aan de luchtrooster. Handig is dat hij ook werkt met grote telefoons: modellen met een schermgrootte tot 7 inch.

  • iSetchi Qi-Autolader & Autohouder - Bol.com - 39,97 euro
6 coole telefoon gadgets die je kan vragen voor kerst

6. Gimbal voor smartphones

Smartphonecamera's worden elk jaar beter en daarom is het interessant geworden om te investeren in accessoires die je helpen om beter te filmen en fotograferen. Deze gimbal van dji is een alles-in-één-accessoire Je kan hem gebruiken om stabiel te filmen vanuit de hand, maar daarnaast kan je hem ook als een monopod plaatsen om te filmen.

De gimbal werkt met voorgeprogrammeerde filmmodi waarbij de gimbal bijvoorbeeld kan draaien tijdens het filmen. Leuk is ook dat DJI deze gimbal heeft ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in het achterhoofd. Je kan hem makkelijk dichtvouwen tot een draagbaar geheel en verder bevestig je je smartphone vlot met een magnetische houder.

6 coole telefoon gadgets die je kan vragen voor kerst

Ga jij handige gadgets vragen voor onder de kerstboom? Vertel ons over jouw wenslijstje. Zoek je daarentegen naar meer gadgetinspiratie voor een cadeau? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk