Secret Santa: 7 leuke gadgets voor kerst die 10 euro kosten

Secret Santa: 7 leuke gadgets voor kerst die 10 euro kosten

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Doe jij dit jaar met je familie aan Secret Santa? Dat is een spelletje waarbij je een cadeau koopt voor een willekeurige persoon en met een afgesproken bedrag. Wij helpen je uit de nood zodat je iets leuks en origineel kan schenken. Dit zijn pakjes van zo'n 10 euro.

1. Ergonomische gaming-muismat met gelpalmsteun

Als je cadeaus zoekt, is het een kunst om iets te kopen dat helemaal op maat is van een persoon. Wie bijvoorbeeld iets leuks wil kopen voor een neefje of nichtje dat als een gek Call of Duty speelt op de pc, dan is een ergonomische muismat een goed idee. Wie lang op de pc gamet, weet dat je op den duur pijn kan voelen aan je vingers en polsen.

Gamers kunnen dat tegengaan door af en toe rustpauzes te nemen en stretchoefeningen te doen, maar een ergonomische muismat helpt ook al om je houding te verbeteren. De muismat verhoogt je pols zodat hij een rechte lijn vormt met je hand en onderarm.

  • Ergonomische gaming-muismatAmazon.nl - 9,99 euro
Secret Santa: 7 leuke gadgets voor kerst die 10 euro kosten

2. iMoshion Universeel Telefoonkoord

Het is trendy om je telefoon te dragen alsof het een handtas is, en anderzijds kan het ook op feestjes en festivals of tijdens lange wandelingen handiger zijn om je telefoon om je hals te dragen. De kans is dus groot dat je iemand kan blij maken met deze gadget.

Met de iMoshion-telefoonkoord kan je je telefoon veilig dragen met het hoesje dat je nu al gebruikt. Je hoeft enkel het bijbehorende plaatje achter het hoesje van je smartphone te plaatsen en de koord komt dan mee langs de opening voor de usb-c-poort.

  •  iMoshion TelefoonkoordBol.com - 7,79 euro
Secret Santa: 7 leuke gadgets voor kerst die 10 euro kosten

3. Selfiestick statief 

Zie jij soms dat je ouder of grootouders niet altijd de mooiste selfies maken op vakantie? Dan herken je vast van die typische foto's waarbij ze te dicht bij de lens staan of waarop de achtergrond maar voor de helft in beeld is. Dat probleem los je op met een selfiestick, maar deze is extra handig.

Niet alleen kan je via bluetooth met een afstandsbediening foto's maken, maar hij kan ook dienst doen als een tripod. Dankzij een tripod kan je foto's maken van een nog grotere afstand, het is handig bij videobellen of je gebruikt hem om betere nachtfoto's te maken. De tripod zorgt er namelijk voor dat je telefoon stabiel staat, zodat de trillingen van je hand niet langer je foto's doen mislukken.

  • Selfiestick statiefAmazon.nl - 9,99 euro
Secret Santa: 7 leuke gadgets voor kerst die 10 euro kosten

4. Kwmobile hoes voor Chromecast-afstandsbediening

Ken je iemand die een Chromecast met Google TV heeft? De Chromecast heeft een erg prettige afstandsbediening, alleen is deze wel behoorlijk glad zijn waardoor hij heel de tijd op de grond smakt. Deze leuke antisliphoes lost probleem op. Ze voorkomt dat je afstandsbediening op termijn vol krassen staat en ook dat je elke keer op zoek moet naar de batterijen.

  • Kwmobile hoes voor ChromecastAmazon.nl - 8,99 euro
Secret Santa: 7 leuke gadgets voor kerst die 10 euro kosten

5. PopSockets PopGrip Basic

Heb je met Secret Santa de naam getrokken van iemand die vaak zijn telefoon laat vallen? In dat geval is een PopSocket een erg interessante cadeau. Je bevestigt hem aan de achterkant van je telefoon en hij zorgt ervoor dat je je telefoon extra stevig in de hand hebt.

Verder kan je de PopSocket met heel wat andere accessoires combineren, zoals een speciale houder waarmee je je telefoon in de auto kan bevestigen. PopSockets komen in alle mogelijke kleuren en patroontjes.

6. Agptek kabelslang

Heb je een vriend die dringend op een cursus 'cable management' moet? Is het op zijn bureau één grote chaos van kabels? Deze kabelslang kan hem dan helpen om wat orde op zaken te stellen. Sommige mensen hebben gewoon dat extra duwtje in de rug nodig, en daar kan Secret Santa de ideale gelegenheid voor zijn.

Secret Santa: 7 leuke gadgets voor kerst die 10 euro kosten

7. Rhino Gadget telefoonhouder voor op je bureau

Als je iemand kent die vaak thuis op zijn bureau werkt, dan kan deze houder erg handig zijn. Het is een degelijk accessoire dat van metaal is gemaakt en er is een opening voorzien voor oplaadkabels. Deze telefoonhouder is ook handig voor wie zijn telefoon via usb-c met een monitor wil verbinden.

  • Rhino Gadget telefoonhouderAmazon.nl - 9,04 euro
Secret Santa: 7 leuke gadgets voor kerst die 10 euro kosten

Eerder hebben we ook al Secret Santa-cadeaus besproken van rond de 20 euro. Kijk jij ernaar uit om iets leuks te kopen voor Secret Santa? Of misschien vind je het juist heel moeilijk, bijvoorbeeld wanneer je een naam hebt getrokken van iemand die je niet zo goed kent. Hopelijk hebben de bovenstaande producten wel voor een dosis inspiratie gezorgd. Ken jij nog leuke gadgets voor rond de 10 euro? Laat het ons weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk