6 kleine maar handige kerst gadgets van zo'n 30 euro

6 kleine maar handige kerst gadgets van zo'n 30 euro

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Doe jij dit jaar met je familie aan Secret Santa? Dat is een spelletje waarbij je een cadeau koopt voor een willekeurige persoon en met een afgesproken bedrag. Of misschien ben je gewoon nog op zoek naar een cadeau? Wij helpen je uit de nood. Dit zijn pakjes van zo'n 30 euro.

1. Gloeiende LED-paraplu met 7 kleuren

We beginnen met een, cadeau voor wie houdt van avondwandelingen. Deze paraplu heeft een ingebouwde LED-lamp die je in zeven verschillende kleuren kan gebruiken. Met een knop wissel je tussen de verschillende standen.

De paraplu zal het ongetwijfeld ook goed doen bij grote fans van Star Wars, want de ene dag gaan ze op pad als een jedi en de andere keer zijn ze een lord van de sith. Dit product is zo ontworpen dat hij goed is beschermd tegen windstoten.

  • Gloeiende LED-paraplu met 7 kleuren Amazon.nl - 27,95 euro
6 kleine maar handige kerst gadgets van zo'n 30 euro

2. SwitchBot

Zoek je aan cadeau voor iemand die gek is op smarthome-apparaten. Is het iemand die een heeft vol slimme lampen en smart speakers? In dat geval zal de SwitchBot in de smaak vallen. Liefhebbers van smarthome-apparaten ergeren zich soms aan producten die ze niet zomaar slim kunnen maken. Je kan elk apparaat wel met een slimme schakelaar van stroom voorzien, maar voor sommige toestellen moet je nu eenmaal fysiek op een knop drukken.

Dat is waar de SwitchBot bij komt kijken. Je hangt hem met zijn zelfklevende stickers bij de fysieke knop en vervolgens kan je een app gebruiken om de SwitchBot op de knop te laten drukken. Je kan daarnaast ook vast schema instellen, zodat bijvoorbeeld 's ochtends je koffie wordt gezet net voordat je de keuken binnenkomt. Kijk ook eens naar de SwitchBot Blind Tilt voor je slimme rolgordijnen.

6 kleine maar handige kerst gadgets van zo'n 30 euro

3. Anker PowerCore Slim 10000

Iedereen kan wel een goede powerbank gebruiken. De Anker PowerCore Slim heeft een betaalbare prijs en komt met een capaciteit van 10.000 mAh. Dat wil zeggen dat je de meeste telefoons minstens twee keer volledig kan opladen. De PowerCore Slim is ook redelijk dun zodat hij past in een tas of handtas. Met zijn LED-indicator geeft hij zijn resterende capaciteit aan.

6 kleine maar handige kerst gadgets van zo'n 30 euro

4. Gelid Nova muismat XXL

Wie een verrassing zoekt op maat van gamers, kan eens kijken naar de Gelid Nova muismat XXL. Niet alleen is deze mat groot zodat je veel bewegingsvrijheid hebt met je muis, maar hij komt vooral ook met RGB-licht. Het is dus een ideaal cadeau voor gamers die een pc, muis of toetsenbord hebben die licht geeft in alle kleuren van de regenboog. De Gelid Nova muismat XXL sluit je aan via usb.

  • Gelid Nova muismat XXLAmazon.nl - 28,99 euro
6 kleine maar handige kerst gadgets van zo'n 30 euro

5. Glocusent LED-halsleeslampje

LED-lampjes zijn trouwens ook handig voor wie 's avonds boeken leest. Je kan zo lezen zonder dat je een lamp in huis hoeft te gebruiken. Deze gadget heeft drie verschillende lichtniveaus en je kan wisselen tussen drie kleuren van licht. Zo is er een stand waarbij blauw licht wordt gefilterd zodat je niet slapeloos wordt door het gebruik van het product. Het Glocusent LED-halsleeslampje kan 80 uur verder na een oplaadbeurt en daarna moet je hem via usb-c opladen.

Glocusent LED-halsleeslampje - Amazon.nl - 28,99 euro

6 kleine maar handige kerst gadgets van zo'n 30 euro

6. YAREM Houten telefoonhouder

Ken je iemand die al zijn spullen op en rond zijn bureau laat slingeren? De YAREM Houten telefoonhouder kan dat probleem helpen oplossen. Je kan er een telefoon op tablet mee kwijt, maar ook een portefeuille, je sleutels een ring, een pen, visitekaartjes of een leesbril. Het beste van al is dat de houder uit mooi hout is gemaakt. De fabrikant zorgt er ook voor dat er per verkoop één boom wordt geplant.

  • YAREM Houten telefoonhouderAmazon.nl - 29,69
6 kleine maar handige kerst gadgets van zo'n 30 euro

Eerder hebben we ook al Secret Santa-cadeaus besproken van rond de 10 euro en van 20 euro. Kijk jij ernaar uit om iets leuks te kopen voor Secret Santa? Of misschien vind je het juist heel moeilijk, bijvoorbeeld wanneer je een naam hebt getrokken van iemand die je niet zo goed kent. Hopelijk hebben de bovenstaande producten wel voor een dosis inspiratie gezorgd. Ken jij nog leuke gadgets voor rond de 30 euro? Laat het ons weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk