Bèta GeForce NOW nu beschikbaar voor Chromebooks

Bèta GeForce NOW nu beschikbaar voor Chromebooks

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

NVIDIA GeForce Now

GeForce Now is de cloud-gamingdienst van de NVIDIA. Net als bij Google Stadia wil ook NVIDIA zijn krachtige servers beschikbaar stellen voor gamers om zo zonder krachtige hardware games te kunnen streamen. Sinds eind vorig jaar is het mogelijk om GeForce Now-games op je Android-telefoon te streamen. Begin dit jaar opende NVIDIA zijn deuren met deze cloud-gamingdienst voor een groter publiek en nu wordt de dienst voor Chrome OS gelanceerd. Het gaat om een bètatest.

Wanneer games zoals Cyberpunk 2077 van CD Projekt Red later dit jaar uitkomen, kunnen leden dezelfde dag met GeForce NOW-servers spelen op hun Chromebook.

GeForce Now-games op al je apparaten

Sommige studenten gaan terug naar school. Anderen studeren thuis op afstand. Hoe ze ook studeren, steeds meer leerlingen vertrouwen op Chromebooks. Dat komt omdat het aantrekkelijk geprijsde, eenvoudige en veilige apparaten zijn. Maar Chromebooks zijn niet alleen bestemd om productief te zijn, je kan ze ook gebruiken om te gamen. Dat kan met Google Stadia maar nu ook met GeForce Now.

> Kan ik Stadia spelen op mijn Chromebook?

GeForce Now is nu dus op pc, Mac, Android en op Chromebooks beschikbaar. Veel gamers hebben overigens al content via Steam aangeschaft. Om hen te ondersteunen heeft NVIDIA ook Steam Game Sync gelanceerd, zodat ze games uit hun Steam-bibliotheek kunnen synchroniseren met hun bibliotheek in GeForce NOW. Binnenkort kunnen Chromebook-bezitters ook van de functie profiteren.

Zo meld je je aan

Aan de slag gaan is eenvoudig. Ga naar deze website en log in met je GeForce Now-account. Aanmelden is heel makkelijk, kies voor een betaald Founders-lidmaatschap of een gratis account. NVIDIA heeft nu een Founders-lidmaatschap aangekondigd die het makkelijker moet maken om gamers over de streep te trekken.

Het Founders-lidmaatschap duurt zes maanden en is inclusief een Hyper Scape Season One Battle Pass-token en exclusieve Hyper Scape-in-game content voor €27,45. Dat is een waarde van €59,-.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk