JBL Charge 5 officieel: vernieuwde draagbare bluetoothspeaker

JBL Charge 5 officieel: vernieuwde draagbare bluetoothspeaker

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

JBL heeft zijn populaire Charge-serie uitgebreid met de Charge 5. Dat is een vernieuwde draagbare bluetoothspeaker die water- en stofdicht is.

JBL Charge 5

JBL heeft de vijfde editie van de Charge op verschillende vlakken verbeterd. Zo is de speaker voorzien van siliconen bumpers en een opvallend JBL-logo die een nieuwe draai aan het iconische design van JBL moet geven.

De speaker wordt geleverd met een racetrack-vormige driver, aparte tweeter en dubbele passieve radiatoren. Tezamen zorgen ze weer voor de herkenbare diepe bas van de Charge-serie. JBL Signature Pro Sound is ook weer aanwezig. Met 20 uur afspeeltijd en een ingebouwde powerbank kun je gemakkelijk apparaten opladen via de oplaadpoort van de luidspreker zonder de muziek te onderbreken.

Wil je een feestje geven? Maak dan gebruik van JBL Partyboost: koppel de JBL Charge 5 aan andere compatibele draagbare JBL-luidsprekers om het geluid te versterken.

JBL Charge 5 officieel: vernieuwde draagbare bluetoothspeaker

Specificaties

  • IP67-geclassificeerd waterdicht en stofdicht ontwerp
  • JBL Partyboost
  • Draadloze Bluetooth v5.1-streaming
  • Ingebouwde powerbank van 7500 mAh: de oplaadbare Li-ion accu ondersteunt 20 uur afspeeltijd en biedt de mogelijkheid om apparaten op te laden via USB-Charge Out
  • Racetrackvormige driver, aparte tweeter en dubbele passieve JBL Bass Radiatoren
  • Duurzame verpakking van gerecycled papier
JBL Charge 5 officieel: vernieuwde draagbare bluetoothspeaker

JBL Charge 5 kopen 

De JBL Charge 5 is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, blauw, grijs, rood, groen, blauw en camouflage. De speaker is vanaf maart 2021 verkrijgbaar voor 179,- euro via JBL en geselecteerde retailers.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Muziek

Dit vind je misschien ook leuk