BASE en Tadaam combineren aanbod om prijzen te drukken

BASE en Tadaam combineren aanbod om prijzen te drukken

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Telecomoperator Telenet heeft een aantal nieuwe bundels aangekondigd voor klanten van BASE en Tadaam. Op die manier wordt het mogelijk om je vaste en mobiele abonnementen bij BASE te combineren voor een bedrag vanaf 50 euro per maand. BASE en Tadaam zullen losstaand blijven opereren.

BASE en Tadaam

Tadaam werd in 2019 door Telenet opgezet om vaarwel te zeggen tegen kabelnetwerken – in plaats van het verkrijgen van ‘Wi-Fi’ en televisiesignaal via de kabel, halen Tadaam-klanten dit namelijk via een 4G-netwerk op. Maandag kondigde BASE aan dat het, in de Telenet-groep, met Tadaam zal gaan samenwerken. De nauwe samenwerking met Tadaam levert BASE de mogelijkheid op om voortaan telecompakketten aan zijn klanten te verkopen.

BASE en Tadaam combineren aanbod om prijzen te drukken

Nieuwe telecombundel van BASE en Tadaam, dochterbedrijven van Telenet

BASE-klanten met een abonnement van 15, 20, 29 of 40 euro kunnen vanaf 15 februari genieten van een korting van 5 euro op hun BASE-factuur als ze een Tadaam Standaard of Premium abonnement afsluiten. Met deze korting maakt BASE het mogelijk om mobiele abonnementen te combineren met een vast abonnement (televisie en vast internet) voor een maandbedrag vanaf 50 euro.

Abonnementenoorlog

Met de korting gaat Telenet de strijd aan met Scarlet en Orange. Bij Orange kunnen klanten voor 59 euro per maand een bundel met vast internet, televisie en een mobiele bundel afsluiten. Bij Scarlet is het mogelijk om een bundel af te sluiten vanaf 40 euro per maand. Hoewel de kosten van dit abonnement lager liggen dan bij BASE/Tadaam en Orange, moeten klanten bij Scarlet nog wel een los mobiel abonnement afsluiten.

Onder de streep zijn er daarnaast veel verschillen tussen de specificaties van het gegeven aanbod. Er moet, naast de verschillende prijzen, onder andere gekeken worden naar de datasnelheden van alle operatoren, evenals datalimieten en het aantal zenders dat wordt aangeboden. Tadaam-klanten zijn bijvoorbeeld beperkt in het aantal televisiezenders (ongeveer 50), evenals de datasnelheden die via het 4G-netwerk bereikt kunnen worden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk