BASE zendt foutief bericht over hoge roamingkosten uit

BASE zendt foutief bericht over hoge roamingkosten uit

Sven Brys

door Sven Brys

Laatst geüpdatet

Roamingkosten

Als je reist buiten Europa, moet je voorzichtig zijn bij het gebruik van mobiele data. Hiervoor betaal je extra kosten buiten je abonnement, de zogenoemde roamingkosten. Die kosten kunnen al snel oplopen. Gisteren reageerden BASE-klanten verbaasd toen ze een bericht van hun provider ontvingen. In dit bericht lazen ze dat hun surflimiet in het buitenland is bereikt, en sommige moesten meer dan 60 euro extra betalen bovenop hun abonnementskosten.

[readmore articles="198816"]

Meteen werd de klantenzone overbelast en verschenen er op Twitter verschillende klachten van BASE-klanten, die gewoon in België verbleven.

tweetTechnisch foutje

BASE was meteen bij de pinken en gingen op zoek naar het probleem. Niet veel later reageerde het op de Twitter-berichten. BASE verontschuldigt zich voor de hinder, want het zou gaan over een technische fout met het BASE-netwerk. Tussen 17:00 uur en 18:00 uur werd het bericht verstuurd naar alle BASE-klanten. De roamingkosten die in het bericht werden vermeld, zullen niet worden aangerekend op je factuur.

Momenteel zijn volgens BASE alle problemen van de baan en kunnen alle klanten zorgeloos gebruikmaken van het mobiele netwerk. Ben jij BASE-klant en heb je zo een bericht ontvangen? Laat het weten in de reacties hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk