‘Bose Soundlink Mini 3-speaker lekt uit in twee kleuren, met USB-C’

‘Bose Soundlink Mini 3-speaker lekt uit in twee kleuren, met USB-C’

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Bose Soundlink Mini 3

In 2015 introduceerde Bose de tweede generatie van zijn draagbare speakerserie: de Soundlink Mini II. Inmiddels zijn we vier jaar verder en lijkt Bose het licht te hebben gezien: een opvolger zou zelfs al in de startblokken staan. Ishan Agarwal, bekend vanwege zijn lekken over OnePlus-telefoons, en recent ook de OnePlus TV, heeft ditmaal afbeeldingen geplaatst van de Soundlink Mini III. Wat betreft het design van de speaker, zien we dat Bose er weinig aan heeft weten te veranderen. Mocht je momenteel al een Soundlink-speaker in huis hebben, dan voel je je bij de 3e-generatie direct thuis.

'De Bose Soundlink Mini III komt er in het zwart en wit'

Volgens MySmartPrice, die de afbeeldingen van Ishan Agarwal op zijn website heeft geplaatst, lijkt het er wel op, dat Bose afscheid heeft genomen van een grijze variant. Bij de Bose Soundlink Mini 3 is de keuze immers beperkt tot twee kleuren: wit en zwart. Beide varianten lijken nu mat te zijn afgewerkt. Bovenop de speaker vinden we uiteraard de nodige knoppen: van de aan-/uitknop, tot de volumeknop, pairing-knop (bluetooth) en de multifunctionele knop, zo lijkt het. Het is mogelijk dat de Bose Soundlink Mini III ondersteuning krijgt voor digitale assistenten, zoals de Google Assistant.

USB-C-aansluiting

Voor het eerst sinds de introductie van de Soundlink Mini-speakers, vinden we de USB-C-poort terug. Of de speaker ook een vorm van snelladen ‘begrijpt’ is vooralsnog onbekend. Het is in elk geval positief dat Bose er direct voor kiest, om de vernieuwde poort uit te kiezen. Mocht je de speaker met draad willen gebruiken, dan is het mogelijk: Bose biedt immers een 3.5 mm-audiopoort aan op de Mini III, zo is te zien op de foto’s. Welke versie van bluetooth de speaker bevat, is nog onbekend: hopelijk is er gekozen voor het nieuwe bluetooth 5-protocol, waarover een snellere dataoverdracht mogelijk is.

Opvallend is dat de Soundlink Mini III USB-C heeft, én een 3.5 mm-audiopoort

Bronnen van de website weten nog niet te melden wanneer de Soundlink Mini III in de winkel zal liggen. Er is vooralsnog ook geen duiding over een aankomend lanceringsevent; het kan dus nog even duren, voor Bose de speaker officieel op de markt brengt. MySmartPrice verwacht de komende weken meer geruchten over de Soundlink Mini. Op het moment van schrijven wordt de Soundlink Mini II bij verschillende webwinkels verkocht voor 159 euro. Ten tijde van de lancering, lag de adviesprijs op 199 euro. Of Bose de adviesprijs terug zal brengen naar 199 euro bij de Mini III – is vooralsnog onbekend.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk